Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Паркингон од општинана не се наплаќат и кај економско паркингон. Кола веќе користам само за на плажа или ако е иктиза за до на лекар. Немат шо појќе, доста е...

Ликвид е најубав кафич дење.
Навечер најуба комбинација е прво План Б, па после то Еспана. Ако преживејш и сите органи ти се уште на број, на сабајле се частиш бурек од кај Спасе и го чествуваш животот и неговата слобода.

:pos: Да да ама ела најди место на тие два паркинга да те видам :P Иначе за горе споменатите кафичи и ноќни клубој, не би коментирал..

Абе шо се секирате вије жабици мабици лисици, кешки нек ви клајт комисијата јас ќе ви позејмам клешта за амратура или шљаферица па ќе частите после една кокакола в лим :-)

Умрен град е џабе, преска влегвам кадмо и срам ме фати, никој немаше, буквално ни една маса, си викам знам дека реновираја али од тогаш бев еднаш да пијам кафе работеше, не е можно ова, таци на бензиска имат поќе забава од кадмо.. После ојдов Ликвид колку толку предкаше нешто, и то е немат кај да ојш на друго место било ви се бендисвела музиката или не.

Иначе надвор од темава дека немат кај да се излезит, сеа донесле од локалнава некој нов закон за паркинзиве.. Ако не е тука вработенион на паркинг требит да го бараш под камен и дрво, пошо ако немаш фискална врвит комисија и ти редит жабица или незнам како се викат.. Ај то, и ако имаш платено за 1 сат, толерирале само 10 минути. А богами гледам денојве растур имет напраено секоја 5та кола е со жабица на колцето. Па маме му ебам не одраја, 50 денари за цел ден барем да важеше за низ цел град..
Во едно нешто сум сугурен, Аце помина, дојде Бакрач, и овој ќе поминит и полош ќе дојт да знајте.
Значи зато се криет последно време, мојт така да им имет наредено од локалната ма....самоуправа :cautious: Најозбилно последниве 2 пати не можев да ги најдам ни на излегвење ни на враќање.Ај да не паркирам по некој сокачиња минимални, да не прајме гужви фино културно (од инат не сакам да им паркирам зш се тешка лопована, ама ај), види ги.Ем да паркираш на паркинг праен можит со пари од деда ти, ем да ти наплаќет, ем да ги бараш и да ги молиш да им платиш.Е :kuracc: последниве два пати не ги барам, ам ај ак не да се бркаме со паркингашине (бај да веј и тие нек одморет нек пивнет едно кафе негде сат-два денот).Чунки едниот пат беа со мене љуѓе шо не беа одавде, тамам испадна да додајме уш некоја предрасуда за Охриѓани.Ак читат некој од локалната мафоуправа: Недрага општино, ви напрајв огромна штета од стотина денари, баш ми е мило:brlav:

Туф бре како немат некоја направа портебјл со која би можеле да правиме мобилно плаќање?!!?!?!? oh wait...

Ако додает паркинзине во Битола и Прилеп опција за плаќање во Охрид, иначе тешко таа вселенска технологија кај нас.Пљус, телефонска централа не мојт да гласат (пута 3-4).

Последно уредено:
Значи зато се криет последно време, мојт така да им имет наредено од локалната ма....самоуправа :cautious: Најозбилно последниве 2 пати не можев да ги најдам ни на излегвење ни на враќање.Ај да не паркирам по некој сокачиња минимални, да не прајме гужви фино културно (од инат не сакам да им паркирам зш се тешка лопована, ама ај), види ги.Ем да паркираш на паркинг праен можит со пари од деда ти, ем да ти наплаќет, ем да ги бараш и да ги молиш да им платиш.Е :kuracc: последниве два пати не ги барам, ам ај ак не да се бркаме со паркингашине (бај да веј и тие нек одморет нек пивнет едно кафе негде сат-два денот).Чунки едниот пат беа со мене љуѓе шо не беа одавде, тамам испадна да додајме уш некоја предрасуда за Охриѓани.Ак читат некој од локалната мафоуправа: Недрага општино, ви напрајв огромна штета од стотина денари, баш ми е мило:brlav:

Туф бре како немат некоја направа портебјл со која би можеле да правиме мобилно плаќање?!!?!?!? oh wait...

Јоце Панов и Џони лајф :pos::pos::pos:
Оф каква мизерија човече.
До кога со овие шабанскиве мизерии? :bravobe: :facepalm:
Ликвид си е ок, и музикана внатре е топ. Не знам шо музика слушате и шо очеквите, таман си е.
А за другиве места, неам збор. Сељачана многу, се на се ноќниов живот во градов е тешка мизерија

Наслов- Центарот на Охрид во празничен амбиент

Реалноста
Ohrid_vo_praznicno_ruvo.jpg

Најголемата туристичка атракција, пет јајца на плоштад направени од навртени црева светилки на жица.

Ликвид, кремот!
Влегуваш, и ги гледаш кремастите момци таму, :несвест: и се прашуваш дали си влегол во кафич полн со џихадисти, саде со бради таму, и тек тук ќе подповратиш што се лигават пред телефон и си прават селфи...
а шминкеркиве... пред огледало едно 6-7 поправаат коси, шминка,се сликаат....абе аман....

Ако морам да бирам, би одела во кафичи со попроста раја, одколку да сум во друштво со вакви... :shook:

Хахахах :pos: Ова и во Дак вчера, некоја мода нешто изигравет со бради сите стварно, претежно скопјани :P

Хахахах :pos: Ова и во Дак вчера, некоја мода нешто изигравет со бради сите стварно, претежно скопјани :P
Тие се урбани дрвосечачи

A, шо е финтава со охриѓанкиве и цицкиве општо, кај и да одиш гледаш со олкави деклотиња?
9aee08a4e5d9d536cae40a99a4d2eff8.jpg

Тешко ние без цицки шо сме, со модава :D

Тие се урбани дрвосечачи

A, шо е финтава со охриѓанкиве и цицкиве општо, кај и да одиш гледаш со олкави деклотиња?
9aee08a4e5d9d536cae40a99a4d2eff8.jpg

Тешко ние без цицки шо сме, со модава :D

Миранда една цицка шо е.... ич да не се секираш :D! Ко мојт таја без, мојш и ти...:цицки:!!! Ќе надокнадиш со некој друг детаљ (y)(y)(y)[DOUBLEPOST=1428876966][/DOUBLEPOST]

Абе ај машкиве некако ќе поминат, ќе поминит таја мода, појќе ме нервираат овие жеништава шо се сликет пред огледало (то не поминвит така брзо), ам да ти се приојт во вц, тешко тебе е....дур не се исликат таја пудлата 500 пати, а помножи пудла X 5....
:uzi::uzi::uzi:

Последно уредено:
Баш така, урбани дрвосечачи :D Сериозно ова со брадиве имат земено замав во државава, секој втор вчера во Дак беше таков, и јас се зачудив. А за деколтеата кај жениве хмм, не би коментирал :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom