zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.509
- Поени од реакции
- 6.325
^
План Б ,беше фино место ко пееше Драган Мијалковски секој петок...
План Б ,беше фино место ко пееше Драган Мијалковски секој петок...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
План Б ти е бетер од депортиво ко имаја најлони надвор за пушење и прс пред очи не се глеаше. Don't get me wrong, ама поселско место моментално немат. Еднаш појдов инстант депресија ме фати.
Да бе и од ко ќе излезиш од План Б зачаден целиот три дена на цигари да креваш.
Абе сега за кој како...на пример на нас пушачите ни одговарат. Башка и не знам , зошто селско местото...немат брачки , немат топали, немат фармаци. Шо е селското во местото?План Б ти е бетер од депортиво ко имаја најлони надвор за пушење и прс пред очи не се глеаше. Don't get me wrong, ама поселско место моментално немат. Еднаш појдов инстант депресија ме фати.
2 пати сум билАбе биден е некој Амасадор за нова година? Искуство нешто ова она?
Абе биден е некој Амасадор за нова година? Искуство нешто ова она?
Престол ќе има добра журка со Маестрал .Абе биден е некој Амасадор за нова година? Искуство нешто ова она?
Кај си ти море братАбе, стварно имат пет камиони паркирано на сред плоштад?!![]()
Брачки имат то со 94 % сигурност ти го потврдувам, мислам дека и фармацине се блиски со газдине од планБ?(или така нешчо од муабети слушнати е ова колку е вистинито ја не знаАбе сега за кој како...на пример на нас пушачите ни одговарат. Башка и не знам , зошто селско местото...немат брачки , немат топали, немат фармаци. Шо е селското во местото?
Брачки имат то со 94 % сигурност ти го потврдувам, мислам дека и фармацине се блиски со газдине од планБ?(или така нешчо од муабети слушнати е ова колку е вистинито ја не зна)