Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
100% сигурно дека Фармацине се или пријатели со газдана од План Б или пак се имет некако договорено во незгоди да му стоет на располагајне.
Пред некое време кога се опијанале и се кршело во План Б шишина и чаши, газдата ги опоменал но џабе па после дошле фармацине и ја напрајле големата.

Брачки немат 100% сигурност, јас одам многу често. За газдите...се знам и со двајцата и двајцата се фини....лошо слушаш.
Хм речиси поголем дел од времето сум чаршија и да ти кажам право шо све не ке слушниш се трудам некако да ги избегнам овие муабети али кај и да појдиш само за некои поединци се прајт муабет да не ги ставам в уста ама мојме на прсти да ги избројме.
--- надополнето: 23 декември 2012 во 18:47 ---
100% сигурно дека Фармацине се или пријатели со газдана од План Б или пак се имет некако договорено во незгоди да му стоет на располагајне.
Пред некое време кога се опијанале и се кршело во План Б шишина и чаши, газдата ги опоменал но џабе па после дошле фармацине и ја напрајле големата.
Ги знам фармацине, а со овие шо се тепаниве со двајца од нив се имам дружено и ден денес имам контакти така да во ова горе споменатово се е вистина, јес да овие кршеле а да и криви се ама овие во крајности заминале мафијава.
Вчера имаше многу полиција еден период кај кадмо и хемингвеј али незнам шо беше точно само поминав така поднапиен и му реков на џандарите Здраво девојки ! хахахаахаха

Де бе толку мал град, а толку лоша крв во него.До ензероно ќе да е. :D

Ги знам фармацине, а со овие шо се тепаниве со двајца од нив се имам дружено и ден денес имам контакти така да во ова горе споменатово се е вистина, јес да овие кршеле а да и криви се ама овие во крајности заминале мафијава.
Вчера имаше многу полиција еден период кај кадмо и хемингвеј али незнам шо беше точно само поминав така поднапиен и му реков на џандарите Здраво девојки ! хахахаахаха

Живи се? :pos: Шала на страна, ја претерале и едните и другите.

Живи се? :pos: Шала на страна, ја претерале и едните и другите.
Закрепнуваат ,,
Ти ко нормален ке излезиш една две седум осум ке си се напиеш еден два муабети со некое пиче :D дали е влажно дали не е, некоја глупост и ако треба ке стресиш али битно да се забавуваш, ама свесно да излегвиш за викенд, и општо кога и да имат свирка, забава итн итн за да се тепаш е то стварно неможам да го разберам никако в гла не ми влегвит.
Уш малце со панцир ке требит удолу да ојме за викендиве

Абе сега за кој како...на пример на нас пушачите ни одговарат. Башка и не знам , зошто селско местото...немат брачки , немат топали, немат фармаци. Шо е селското во местото?
Океј за пушачите, мене ко непушач то по дифолт ми сметат, на пример Кадмо денски се пушит и то ногу ми сметат.
А фармаците, па мислам дека тазе пред 2 недели опраја од мање еден шо скршил чаша.

Океј за пушачите, мене ко непушач то по дифолт ми сметат, на пример Кадмо денски се пушит и то ногу ми сметат.
А фармаците, па мислам дека тазе пред 2 недели опраја од мање еден шо скршил чаша.
Aj шо го скршиле него и колата лом му била мислам. Или не е вистина ова M-1 ?

Како да имаше на темава една слика од Охрид со снег, огниште и клупи. Каде отиде, или пак трипам нешто?

^ Да, таа е. Фала. :)

Друга работа, се пуши во Џез Ин?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom