Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А автобусите добри се или едвај се тркалаат?Во Охрид-Експрес давет вода гратис и плус то имат бесплатен интернет.Ме изненадија позитивно.
Со 4 тркала сеА автобусите добри се или едвај се тркалаат?
Вакви се(Охрид Експрес и Хисар се фактички oд ист газда).А автобусите добри се или едвај се тркалаат?
ФиноВакви се(Охрид Експрес и Хисар се фактички oд ист газда).
![]()
Се движи како им чинит, ак не ти чинит не идајФиноА да не знаеш и смештај во Охрид како се движи по кревет за ноќевање во центарот?
па тука негде се... околу 5-6 евра од креветСе движи како им чинит, ак не ти чинит не идај![]()
Повратната колку дена важи?Во Охрид-Експрес давет вода гратис и плус то имат бесплатен интернет.Ме изненадија позитивно.
па нормално дека ќе треба со истата компанија да се вратиш а за автобусот дали ќе е истиот ,незнам.Повратната колку дена важи?и дали мора да се вратам со истиот автобус...во случајов мислам со Охрид експрес да идам,па дали ќе треба со него да се вратам назад?
![]()
Куба Либре, Кадмо, Парк, Ликвид, Аквариус, Хавана и Калео е одлична дискотека но ретко кога е полна зш 2000 души збират а ако имат 500 празно изгледат некако.Може некој да ми каже некои добри дискотеки и клубови за искачање во Охрид, пошо во понеделник идеме на одмор со другарките.![]()
Куба Либре, Кадмо, Парк, Ликвид, Аквариус, Хавана и Калео е одлична дискотека но ретко кога е полна зш 2000 души збират а ако имат 500 празно изгледат некако.![]()