Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А автобусите добри се или едвај се тркалаат?Во Охрид-Експрес давет вода гратис и плус то имат бесплатен интернет.Ме изненадија позитивно.
Со 4 тркала сеА автобусите добри се или едвај се тркалаат?
Вакви се(Охрид Експрес и Хисар се фактички oд ист газда).А автобусите добри се или едвај се тркалаат?
ФиноВакви се(Охрид Експрес и Хисар се фактички oд ист газда).
![]()
А да не знаеш и смештај во Охрид како се движи по кревет за ноќевање во центарот?Се движи како им чинит, ак не ти чинит не идајФиноА да не знаеш и смештај во Охрид како се движи по кревет за ноќевање во центарот?
па тука негде се... околу 5-6 евра од креветСе движи како им чинит, ак не ти чинит не идај![]()
Повратната колку дена важи?Во Охрид-Експрес давет вода гратис и плус то имат бесплатен интернет.Ме изненадија позитивно.
и дали мора да се вратам со истиот автобус...во случајов мислам со Охрид експрес да идам,па дали ќе треба со него да се вратам назад?
па нормално дека ќе треба со истата компанија да се вратиш а за автобусот дали ќе е истиот ,незнам.Повратната колку дена важи?и дали мора да се вратам со истиот автобус...во случајов мислам со Охрид експрес да идам,па дали ќе треба со него да се вратам назад?
![]()
Куба Либре, Кадмо, Парк, Ликвид, Аквариус, Хавана и Калео е одлична дискотека но ретко кога е полна зш 2000 души збират а ако имат 500 празно изгледат некако.Може некој да ми каже некои добри дискотеки и клубови за искачање во Охрид, пошо во понеделник идеме на одмор со другарките.![]()

Куба Либре, Кадмо, Парк, Ликвид, Аквариус, Хавана и Калео е одлична дискотека но ретко кога е полна зш 2000 души збират а ако имат 500 празно изгледат некако.![]()