Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Во Охрид-Експрес давет вода гратис и плус то имат бесплатен интернет.Ме изненадија позитивно.

Во Охрид-Експрес давет вода гратис и плус то имат бесплатен интернет.Ме изненадија позитивно.
А автобусите добри се или едвај се тркалаат?

А автобусите добри се или едвај се тркалаат?
Вакви се(Охрид Експрес и Хисар се фактички oд ист газда).
DSC00835.jpg

Вакви се(Охрид Експрес и Хисар се фактички oд ист газда).
DSC00835.jpg
Фино :) А да не знаеш и смештај во Охрид како се движи по кревет за ноќевање во центарот?

Јас освен со споените веѓи со ниеден друг автобус се неам возено ох-ск.Па незнам како е со хисаров-ци.
А иначе кревет давет од прилика 250 -300 во ова време.

Повратната колку дена важи?:)и дали мора да се вратам со истиот автобус...во случајов мислам со Охрид експрес да идам,па дали ќе треба со него да се вратам назад?:)

Месец дена важи повратна.

Повратната колку дена важи?:)и дали мора да се вратам со истиот автобус...во случајов мислам со Охрид експрес да идам,па дали ќе треба со него да се вратам назад?:)
па нормално дека ќе треба со истата компанија да се вратиш а за автобусот дали ќе е истиот ,незнам.

Може некој да ми каже некои добри дискотеки и клубови за искачање во Охрид, пошо во понеделник идеме на одмор со другарките. :)

Може некој да ми каже некои добри дискотеки и клубови за искачање во Охрид, пошо во понеделник идеме на одмор со другарките. :)
Куба Либре, Кадмо, Парк, Ликвид, Аквариус, Хавана и Калео е одлична дискотека но ретко кога е полна зш 2000 души збират а ако имат 500 празно изгледат некако. :)

Планет, доколку сте малолетни

Куба Либре, Кадмо, Парк, Ликвид, Аквариус, Хавана и Калео е одлична дискотека но ретко кога е полна зш 2000 души збират а ако имат 500 празно изгледат некако. :)

Џабе триста рекламирања летово и по радија и по тв и на плоштад штандче и билборди низ градов, нишо не помагат да се наполнит Калео. Или до локацијата е или до големината, трето немат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom