Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
ami ako ne idime nie,vie od kade leb za da jadete na zimo:pos2:
razmisli malku a ne samo ste se nadule na leto

Хахa, парите од туристите од "големата" сезона (едвај 30 дена), не стигнуваат ни за 2 месеци, а камоли за цела година. Размисли малку, кој може да јаде леб цела година, од еден месец туристи!

Да не издава некој станче у негде у центар и која цена ?

MI treba smestaj itno,za edna osoba???
Ima li negde mesto slobodno.

Златна зима,ко можев да ја поминам чаршијана 2 пати за 10 минути. И ко можев да си купам в продавница без да чекам пола сат ред. Ептен гужва бе, викендов страв ме фаќат само глава да ја подам во чаршијана, камоли цела да влезам.

нели ти е поарно со народ ?

И јас доаѓам викендов ...Како се цените ? Не сакам стан во некоја зграда и да делам тоалет со уште 8 луѓе. Некое мало апартманче за двајца на пример, со терасиче ова-она!

Вистина ли е дека Аца лукас ке бил во Охрид овој викенд??

Еден другар мој ми спомна дека ќе бил на плажана Немо, само незнам точно кога.

Вистина ли е дека Аца лукас ке бил во Охрид овој викенд??
Да, потврди Латас денес у дневникот (откако не потсети и колку прекрасни односи имаме со Србија).
Убедена сум дека ако идеш, ќе џускате заедно на Аца:pipi:

Ej alo znam deka ne e soodvetna tema ali nema deka...so e so temata Strumica!? Vie adminite i moderatorite imate nekoj problem so temata,izgleda vi preci sto sekojdnevno se pisuvase tamu,i sega kako da ja zaboravivte..gledam kolku si ja brkate rabotata
PODRAV !

Ej alo znam deka ne e soodvetna tema ali nema deka...so e so temata Strumica!? Vie adminite i moderatorite imate nekoj problem so temata,izgleda vi preci sto sekojdnevno se pisuvase tamu,i sega kako da ja zaboravivte..gledam kolku si ja brkate rabotata
PODRAV !

Во тема Струмица праевте вакви, вакви и вакви муабети, па подобро беше да се затвори темата отколку да заверуваме упут за на психолог.

Темата е затворена и то е то... Плачи си.

AP_iraq_harsh_echo32.jpg

PODRAV !

Гиш, јас реков да се затвори, редно беше за малку одмор.
И откако ќе ја отворат повторно ќе бидат банирани катаљон членови од темата. Бетер од Чек Дис Аут беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom