Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Снајпер, мислам онај шо имат продавниче горе дек не ни беше околу нив. Онај со виткана косица, Паладиум на времето шо беше избацивач.
Иначе организирани си се, не е наместено, во 400 души еден да е варошанец и тој ќе го фатит да го ебам. :)

За Џачкана да не ти кажвам, гарант уште пцујат и се туфкат. :)

Џачката си е таков и нема да се смени никогаш, каков се родил таков и ке си остане.а за крстот ке си останит Варош како и по обичај.

Џачката си е таков и нема да се смени никогаш, каков се родил таков и ке си остане.а за крстот ке си останит Варош како и по обичај.

Догодина, крстот во ВЛАШКА МАЛА :)

Па за да можете со нас и вие почнете на шкрги да дишите.
Мислам ако можете.

Не ме предизвикувај, инат ќе ме фати, наредна година ќе дојдам и ќе го фатам крстот. И пази да не го сменам тимскиот дрес, оти тек тогаш ќе биде беља работа за Варошани. :smir:

Абе крстот ќе го зејме од Варош, па и последно да ми е. До 70 години ак требит ќе скокам, да го зејт друг еднаш.

Не знаев дека Варош има и во Охрид,јас знам дека има во Прилепско,од таму ми е фамилијата

Варош имат и во Виена, лани дознав, изглеа честа појава е.:)

Ауу кој Варош бе, другава година организовано сите! Не една тајфа, туку цела сурија ДЕБРЧАНИ! хахахах :)

Јас мислам од Видобишта ќе го земат:vozbud::smir:

Ауу кој Варош бе, другава година организовано сите! Не една тајфа, туку цела сурија ДЕБРЧАНИ! хахахах :)

Така е морат малце да смениме, здравје другава година или Дебрчани или Влашкамаалци:):):)

ne pcujam be bratce koj i da si ne bilo pisano da go fatam jas mozit nekogas aku mi e pisano ke go fatam

ke pocekas za temu bratce do godina zdr meskokastro ke go fanet ama isto e kalevo nase e spremno

Абе шо е битно кој ќе го фатит...
Тука е пак..... и после то на пристаниште пак ќе го фрлет....

Чинот е многу убав....а натпреварувачки дух секогаш имало и секогаш ќе имат...
Ако измешат малце...мислам дека и дури појќе натпревар ќе се јавит....
Само страв ми е да не испаднет и тука тепачки и такви работи и уште една вредна работа да упропастиме.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom