Охрид

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Денес поминав по Железничка...и чудо :vozbud:!!!Асфалтирани се едно можда пола километар!Само ми е страв да не испаднит како шо ја спремаа години,па и асфалтот да се чекат години да го средат,оти останатиот неасфалтиран дел уште не е ни израмнет:kesa:

http://www.tvm.mk/ohrid/na-zeleznicka-otkopani-tri-granati.html
http://www.tvm.mk/ohrid/kamion-propadna-zeleznicka.html слабо Железничка,де од бомби,де неспособни :tapp:

Пазарон е ко во Багдад,автобуска ко во Пробиштип,зеленило колку во Кабул.Сега уше дрвана ко ќе ги мавнет кај Општинана и тешко нас.
Верувај во Пробиштип е поуба автобуската,знам!Димитар ете убо ти рекоа појди во Битола најблиску ти е да видиш шо е некој нормален парк (или види Кавадарци,Струмица имаш по форумов)...а дрвата и кај Тинекс ќе ги сечеле ПАМЕТНИТЕ господа :uvo:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe ohrigjani kako e,se spremate li za sezonata oti kaj i da e ide poleka poleka :):)
trebe vaa godina da bidite poeftini malku oti granicite se pusteni:)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
abe ohrigjani kako e,se spremate li za sezonata oti kaj i da e ide poleka poleka :):)
trebe vaa godina da bidite poeftini malku oti granicite se pusteni:)
да не треба да ги доближиме цените колку тие после границите????? :)

Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Сакам да знам дали во зимскиот период работат хотелите и дали имаат зимска опрема.Пошто за нова година или тој период после нова година сакам да ода мна недела две во охрид? Па да не смрзнам во хотелот:D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Повеќето хотели работат и во зима и сите имаат зимска опрема само кај некои не работи.. Или подобро кажано ако ојш во некој стар хотел 99% дека парното нема да ти работи, а ако одиш во подобрите Хотели нема да се смрзнеш..

Член од
6 април 2010
Мислења
101
Поени од реакции
8
Повеќето хотели работат и во зима и сите имаат зимска опрема само кај некои не работи.. Или подобро кажано ако ојш во некој стар хотел 99% дека парното нема да ти работи, а ако одиш во подобрите Хотели нема да се смрзнеш..
Еве сакам да идам во Милиениум хотелот во центар што е.Незнам дали така се викаше.Работата во зимскиот период и дали се опремени?

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Некој дане знае кај можам да испечатам слика на обична црна маица во Охрид? Колку ке ме кошта и сликата како да ја однесам? Треба првин неа да ја печатам или?
На твоја мајца за А4 формат печатено ќе те фатит сила 200 денари (од една страна). А да си купиш и мајца од таму ќе те чинит плус 150 денари. Зборвам за Астра Дизајн.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Сакам да знам дали во зимскиот период работат хотелите и дали имаат зимска опрема.Пошто за нова година или тој период после нова година сакам да ода мна недела две во охрид? Па да не смрзнам во хотелот:D
ti izgleda si go zgresil vremeto :)
sega sme leto,a do zimo ima uste dobra pola godina:pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Имаат,слободно оди.Имаш и одлични мотели,топли,удобни,со прекрасен поглед.
Јас последно бев во Белви,имав забелешка за хигиената...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Во петок или сабота ДНК ќе бидат во Охрид? И во кој клуб ќе бидат?

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
:pos2: лето е бе чоек, сега ќе се замараш за нова година ? ...
Имат убај хотели, немат да смрзниш без гајле.:smir:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
На твоја мајца за А4 формат печатено ќе те фатит сила 200 денари (од една страна). А да си купиш и мајца од таму ќе те чинит плус 150 денари. Зборвам за Астра Дизајн.
Незнам дали баш толку ќе го фатит само за една мајца. Ако порачвиш поголем број - да, ама за една... Пошо требит да спремет машини и такви глупости само за една мајца, па не му се исплаќат. Јас ко прашав во Џордано пред 1-2 години, ми рекоја дека за една мајца ќе ме коштат околу 900 денари.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Незнам дали баш толку ќе го фатит само за една мајца. Ако порачвиш поголем број - да, ама за една... Пошо требит да спремет машини и такви глупости само за една мајца, па не му се исплаќат. Јас ко прашав во Џордано пред 1-2 години, ми рекоја дека за една мајца ќе ме коштат околу 900 денари.
Нема шанса да е толку многу.. Ако на поголем број коштаат 200 денари, тогаш на една маица може да крене најмногу 400-500 денари..
А ако е 900 нека си ги јадат ушите.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Си нашол кај да прашаш ... изгор е таму.

Другарка испечати во Охрид за 350 денари, само каде не ми теквит. Ак не заборам ќе ја прашам.:smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Од лично искуство знам дека беше изгор скапо во џордано ...сега ако имаат намалено цените незнам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom