Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Каде точно се наоѓа ова Ана Марија ?
Некоја препорака за рестораните накај Варош и Сараиште ?

Спроти Леонардо видов добар традиционален ресторан. Цените беа добри како за тоа место. Не беа прескапи.

Спроти Леонардо видов добар традиционален ресторан. Цените беа добри како за тоа место. Не беа прескапи.
Ана Марија е Над хидробиолошки завод ......земи такси и ке ве остајт таму и да не мислиш за паркинг.
Кај варош за мене број 1 е Света Софија кај Пендо.

Како е плажата кај Канео ? Функционална е ?
Сместени ќе сме в центар па ме интересира на која плажа би ни било најидеално за дремење, а да не талкаме далеку, и мало дете има со нас па и тоа во предвид да се земи.

Ана Марија Рача ти е најубавото место за јадење во Охрид. Преубава скара, пресно месо и пристапни цени. Поглед топ, услуга топ. Одличен избор. Таму имаш каде и да паркираш и да одбегнеш малку од гужвите.

Како е плажата кај Канео ? Функционална е ?
Сместени ќе сме в центар па ме интересира на која плажа би ни било најидеално за дремење, а да не талкаме далеку, и мало дете има со нас па и тоа во предвид да се земи.
Не знам дали ќе ви пречи заради детето ама Канео има лежалки и шанк со музика што значи ќе има галама и врвулици на тинејџери. Цените на шанкот се изгор. 220 ден е мала лименка скопско, кафињата 200.
А да и лежалките се поскапи него на Голден Бич.

Не знам дали ќе ви пречи заради детето ама Канео има лежалки и шанк со музика што значи ќе има галама и врвулици на тинејџери. Цените на шанкот се изгор. 220 ден е мала лименка скопско, кафињата 200.
А да и лежалките се поскапи него на Голден Бич.
Значи пак ја узурпираа плажата со лежалките, мислев дека завршија работа со тоа ама изгледа не.
А има простор да се постели крпа или со стап се врви покрај лежалките?

Значи пак ја узурпираа плажата со лежалките, мислев дека завршија работа со тоа ама изгледа не.
А има простор да се постели крпа или со стап се врви покрај лежалките?
Како што е тесна таа плажа буквално лежалките се како креветчиња во градинка, една до друга со 15-20 цм разлика. Ако се соберете повеќе луѓе па 3 со 3 или 2 со 2 едни пред други да земете лежалки па да направите некаков затворен круг.
За сигурно одвечер прошетајте натаму, лежалките не ги собираат, разгледајте и замисли си сите лежалки полни со луѓе како изгледаат.

Како што е тесна таа плажа буквално лежалките се како креветчиња во градинка, една до друга со 15-20 цм разлика. Ако се соберете повеќе луѓе па 3 со 3 или 2 со 2 едни пред други да земете лежалки па да направите некаков затворен круг.
За сигурно одвечер прошетајте натаму, лежалките не ги собираат, разгледајте и замисли си сите лежалки полни со луѓе како изгледаат.
Мене ми смета галама, ќе видиме ако не не мрзи ќе одиме накај Лагадин или Олгица.
Која е цената на лежалките Потпеш чисто онака информативно ме интересира, 220 денари мала лименка пиво :ROFLMAO:
Епа не ќе да се салам

Мене ми смета галама, ќе видиме ако не не мрзи ќе одиме накај Лагадин или Олгица.
Која е цената на лежалките Потпеш чисто онака информативно ме интересира, 220 денари мала лименка пиво :ROFLMAO:
Епа не ќе да се салам
лагадин лежалки 200,за со дете не е таму

лагадин лежалки 200,за со дете не е таму
За Лагадин знам за Потпеш ме интересираше за лежалките.
Најубавото место за уживање штета шо го пустат со кафичи и лежалки.
Мислам во ред е да се има шанк да си порача некој пијалок ама да го окупираш местото игла да нема кај да фрлиш е стварно греота.

Пред една недела се вратив од Шпанија, од огромна километарска плажа дали имаше 50 лежалки вкупно и тоа пола беа празни
Таа плажа кај Потпеш ионака е тесна и мала уште за со лежалки да ја наполнат

За Лагадин знам за Потпеш ме интересираше за лежалките.
Најубавото место за уживање штета шо го пустат со кафичи и лежалки.
Мислам во ред е да се има шанк да си порача некој пијалок ама да го окупираш местото игла да нема кај да фрлиш е стварно греота.

Пред една недела се вратив од Шпанија, од огромна километарска плажа дали имаше 50 лежалки вкупно и тоа пола беа празни
Таа плажа кај Потпеш ионака е тесна и мала уште за со лежалки да ја наполнат
Abe pali Avionot ushte ednash i pak nazad za Spanija!
Ohrid ima samo da te razochara posle takvo dozhivuvanje.

Abe pali Avionot ushte ednash i pak nazad za Spanija!
Ohrid ima samo da te razochara posle takvo dozhivuvanje.
Охрид ми е преубав, оваа година немам ојдено. Можи да ме изнервира со цените ама да ме разочара тешко :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom