Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Бев у Охрид и супер е ... Смештај над Гранит у апартман 500 од вечер ама услови одлични. Само се зачудив што ка барав смештај ка ќе чуеја дека сум од Тетово одма ме бомбардираа со прашања за животот у Тетово .. ка да живим у Ирак а не у Македонија. Бабете со натписите за собе са шема :) Само многу са досадни .. ќе покажа шо нуда и ако не ти се свиѓа тргињаш да бараш на друго место а они не се одлепуаа од тебе и само ти викаа - Ајде кај мене дојте шчо ви фали.. се имеш за тие пари... барем кј што бев, услови никакви а цене од 400 до 600 .. Можда бев у топ сезона ама само за соба без кујна, и веце кое треба да го делим со 4 фамилие не давам 400 денара.. Смештајот ван град беше ама до град превоз 30 денара .. не беше скупо.. 12 дена си пројдов супер. Поздрав

Фантом дај не заебавај.Слушам едната близначка имала СИДА.:toe:
Да му средиме со таа шо немат СИДА.

Ам не знам која е која јас ебаго...:nesum:

Та со многу мозолчиња има сида :pos2:

Абе исти се двете - тело лом, фаца лом.

Еј утре идам за Охрид, знае некој кај се продаваат карти за Ерик Придз?
И планирам да спијам 2 дена, а други со мене ќе останат околу 6 дена, дали може така да најдеме некое место, и ако може да ми даде некој инфо во недела во колку има автобус за Струмица, веднаш после Ерик. Фала. :)

Пред три дена се вратив од Охрид и ми беше многу убаво, не сакав да си дојдам, ама ете мораше.........баш би сакала сеа да сум таму....ама овој пат и компјутерот ако може да си го земам со себе :wink:

абе заебете близначкине...
мајка им е права стФар :vozbud::vozbud::vozbud:

Пред три дена се вратив од Охрид и ми беше многу убаво, не сакав да си дојдам, ама ете мораше.........баш би сакала сеа да сум таму....ама овој пат и компјутерот ако може да си го земам со себе :wink:

Ела кај мене дома престојувај, беспари смештај, интермецо врвит, и плус ќе си се сакаме.

Киска.:back:

Близначкиве ни се хит, другите не знам кај се дружет.

људило ... Елајтеси во струга... :D... исто ко охрид само 300% поефтино :D...

Ај напушти ја темава за беспари сеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom