Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Еее пак да ги оставате лозјата трња да ви растет, ќе пијате вино од некој бочките шо ги миел и водата шо ја собрал :D

Еее пак да ги оставате лозјата трња да ви растет, ќе пијате вино од некој бочките шо ги миел и водата шо ја собрал :D
Брааад всело јас имав околу 1 хектар под лозје ама им текна на владава раскрсница за струга да прает баш на него и ми го искорнајја...

Брааад всело јас имав околу 1 хектар под лозје ама им текна на владава раскрсница за струга да прает баш на него и ми го искорнајја...
И мене пола лозје ми го скратија од автопатон шо го прает.

Шо се секирате бе, Велмеј и Лешани ќе ги пресадите, Грујо така најави :vozbud:

Туку ова чудо дали го видовте шо го замислиле? Дубаи вода ќе ни носит еј:brlav:
hotelproektohrid2-640x360.jpg
hotelproektohrid1.jpg
[DOUBLEPOST=1454097337][/DOUBLEPOST]Шо се секирате бе, Велмеј и Лешани ќе ги пресадите, Грујо така најави :vozbud:

Туку ова чудо дали го видовте шо го замислиле? Дубаи вода ќе ни носит еј:brlav:
hotelproektohrid2-640x360.jpg
hotelproektohrid1.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Социјалка брат од пелистерка виноно 2л 89 денари.
Комина!
Лозја иаме али таљанка само, само ракија прајме.
:D

Вранец братче, црвено или по нашки катран црно, другиот ден глата со кран да ти ја кревет.
Ај шо ќе ти ја кревет глата со кран, туку вечерта кј шо ќе спијаш имат собата 9 дена да ја луфтираш со ширум пенџери отворени. Имат натре да креват на комиње.

Oхрид пред индустријализацијата 50 тите години бил 10 тина илјади и пак ќе си дојт на старото. А имат и друга варијанта после разрушувањето на Лихнидос бил напуштен. Па после 200 години ко дошле словените празен го нашле. Така да си имат Охрид историја со пустошење.

Плоштадон Охрид денес во 18 часот. Ама паметни се овие од локалнава не се глупи ко струшкине па да ја ваѓет елкава и вгодина ко ќе ја стат ради неуба инсталација да изгорит. Се погоди годинава нека седит посекако никој не ја гледат. Ок можда налето кхоланѓанине ама нека мислет дек туристичка атракција е нешо ау бау.... Мојт и да почниме им наплаќаме сликање со елкава шо...

Се извинувам на сите 5 ментални шо се излезени и шо ги имат на сликава ама мораше пошо менталнион од биш...бишу...битуше рече дека менталитетот бил таков после 6 излегват луѓе летница налето во 8 бил еднаш тој немало место од јапонија пензионери на екскурзија биле дојдени.

П.С. Колку сум глуп...убо си рече битушанец после 6 излегват кај најдов баш тогаш да му речам на другаров да сликат :tapp: Ај следно во 7 ќе сликаме.

9ebf27eff163a07b40513a82c8f8cce4.jpg

Ептен стемнато му е и од негојте и од овие сега :LOL:

...И сме учествувале.Кој активно, кој пасивно.Сите сме учествувале!

5:17 :нинџ:

Ептен стемнато му е и од негојте и од овие сега :LOL:

...И сме учествувале.Кој активно, кој пасивно.Сите сме учествувале!

5:17 :нинџ:

На 03:55 вели „Јас сум атеиста.“

Пред шест години пред мене рече „И јас сум верник!“ И го повтори тоа „И јас сум верник“. Тоа се случи во муабет со граѓани, во општина, во салата помала за состаноци, на 19 ноември 2009.

А тој муабет се случи зашто А.П. градоначалникот НЕ дојде во закажано време, и ПЛУС го прекрши зборот дека ќе дојде малку подоцна.

Мислата ми е ... таму кај шо збор човечки е без вредност, што можеш да очекуваш?!

Да не грешам душа, Чингоски може бил верник па му се случила лична трагедија (?) па престанал да верува (чул некој за такво нешто?).
Суштината е што, општо гледано, кај и да си меѓу луѓе, ќе си лажен и подлажуван.

И затоа бегаме од проблемите големи и заеднички, од кои може да се побегне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom