Охрид

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Зш не си испечатиш ам? Нема ногу скапо да те фатит, башка мојш нешо сам да си смислиш поинтересно. :)
Ај шо ме мрзит да одам до Џордано да му речам вака и вака испечати ми, ме мрзит и да мислам шо да ми и испечатат. :)

Ак имат нешо во чаршијава убо, ак немат, пак убо. :)

Сепак, фала за советот. :smir:

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
^ Чаршија го видов прее со мажиња шеташе си мислит кузнајт колку е славен со глана крената ќе се сопнит во секој момент.:jaj:

F

FuckYouAll

Гостин
Во последно многу наркомани наоѓет бе во Охрид, да ти е страв да излезиш. :pos:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Автобусите на Галеб поминуваат пред хотел Амбасадор?

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
:helou:
Дечки ,абе дајте предложите некоја драма по можност добра комедија и нешто шо не е работено и видено досега кај нас.:smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
:helou:
Дечки ,абе дајте предложите некоја драма по можност добра комедија и нешто шо не е работено и видено досега кај нас.:smir:
Дане сакаш да глумиш среда во Гимназијана?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За шо поточно се работит?

Јас барам предлог за една хуманитарна акција.:smir:
Па, колку што знам среда е патронат Св. Климет Охридски е, и ке имат приредба во Гимназијана. Зато :pipi:...

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Па, колку што знам среда е патронат Св. Климет Охридски е, и ке имат приредба во Гимназијана. Зато :pipi:...
Приредбата помина мислам, ако не грешам би требало сега да е завршена. За жал не присустував на драмата "Наше мало" ама сценариото е EPIC FAIL. Се надевам имет сменето нешто зш стварно ко за малоумни е.:toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Приредбата помина мислам, ако не грешам би требало сега да е завршена. За жал не присустував на драмата "Наше мало" ама сценариото е EPIC FAIL. Се надевам имет сменето нешто зш стварно ко за малоумни е.:toe:
Имало сеа нешто во киноно, овие од гимназија глумеле, пееле, само не знам дали денеска беше приредбата или денес беше пробата а утре приредба.

Kajgana Shop

На врв Bottom