Охрид, 29 Јули, 2006, собиранка од заседа

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле паники сте кренале:pos2: Да, најубаво беше и пукнете си вие што не бевте! Ама ај да не ве с`скам со други детали, фаќајте патот и дојдете навака. Што да ви кажам друго?
:vozbud:

п.с. Тиф, што туку плачеш тука? Сам си виновен што не си дошол да поиграш. Нема шанси да седиш мирен ако запнам да заиграш. Затоа, ќути си.

Многу точно Fortune. :) (за играњето)

Инаку ајде Дивне стави ги сликите од лежалката, да видат како си одмаравме на плажа.

Мака ми е вечерва да ги ставам Андроник, ама сигурно ќе биде деновиве.
Инаку да се надоврзам ... прекрасна мини собиранка беше тоа, лично јас си поминав прекрасно и секако сакам пааак!!! Штета што немавме апарат вечерта да ги доловиме моментите кога играме твист со Андроник, или ламбада, или кога патетично ја пеевме на цел глас Тотал еклипс оф д харт(кога го затваравме локалот де:pos2: ).
А да, битен момент беше и кога Андроник како најтрезен во кафаната ми ја истури целата вотка врз белата сукња ... мамата!!!:pos2:
Кажав за моментот кога Еко се самозапали на Кис од Принц? Лилааа, е тоа беше смеење.:pos2: :pos2: :pos2:
А за другиот до него, кога Димитар му кажуваше на Еко дека келнерката изгледа како Рамбо, а таа беше токму зад него со искри оган во очите?
Ако продолжам, постов ќе ми биде на две страни, па затоа ќе зачувам нешто за нас, а вие што си пукате од мака, дојдете некој викенд да вкусите од нашите авантури:vozbud:

Е стварно сум жив куртон!:tapp: Бев од 21 до 31 у Охрид, а не дојдов ни на одбојка, ама не сум јас крив кога станав у 6 попладнето :nesum:.Ајде повеќе среќа следниот пат :toe:

Дивајн напиша:
Кажав за моментот кога Еко се самозапали на Кис од Принц? Лилааа, е тоа беше смеење.:pos2: :pos2: :pos2:
E тој момент вреди да се запомне, не знам како заборавив да спомнам. Кој не видел како се самозапалува Еко, не знае за што правиме муабет:pos2:

Дивајн напиша:
А за другиот до него, кога Димитар му кажуваше на Еко дека келнерката изгледа како Рамбо, а таа беше токму зад него со искри оган во очите?
:pos::pos:
Јас за ова не знам! Како не сум го видела моментов, не ми е јасно? Којзнае што сум правела:pos2:

Ајде идајте сите!:vozbud:

Андроник напиша:
Инаку ајде Дивне стави ги сликите од лежалката, да видат како си одмаравме на плажа.

Еве конечно ... него, на лежалката/нишалката многу се нишавме, па сликите се матни ... тие што се подобри ќе ги ставам ...

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    118,6 KB · Прегледи: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    93,1 KB · Прегледи: 16
  • 3.jpg
    3.jpg
    104,2 KB · Прегледи: 15
  • 4.jpg
    4.jpg
    138,6 KB · Прегледи: 20
  • 5.jpg
    5.jpg
    91,6 KB · Прегледи: 17
Одлични се сликиве!:vozbud:Првата и последната ми се најкулирачки мх мх

Абе вардарче све нешо надоле глеа???
Шо има таму?

Вардарче нешто од мака гледа надоле, се нешто го апеше под маса. :)

Batistuta напиша:
И јас бев у Охрид бе, ама неинформиран :))))))

Јас ти кажав, а ти штета што не си видел на време ... мамата, а шубаво ни беше ... ај наредниот пат:pos2:

А луѓето на сликите? Еко и Андроник играат табла ... Вардарац дудла со смс, а Ортаче мерка жени ... Бамаргера и Урбан се прилагодуваат ... Викет, Бобо (мислам дека беше тој) и воткамикс врска немам што прават, ама се весели ... Ортаче и Андроник залегнати на лежалката од која ги молевме сто саати да станат ... :)

Дивајн напиша:
Јас ти кажав, а ти штета што не си видел на време ... мамата, а шубаво ни беше ... ај наредниот пат:pos2:

А луѓето на сликите? Еко и Андроник играат табла ... Вардарац дудла со смс, а Ортаче мерка жени ... Бамаргера и Урбан се прилагодуваат ... Викет, Бобо (мислам дека беше тој) и воткамикс врска немам што прават, ама се весели ... Ортаче и Андроник залегнати на лежалката од која ги молевме сто саати да станат ... :)

ти да станиш од таа убавина.....знаеш како ни беше погодено мх мх мх,..... само уште пивото да си го земавме како ке ми одеаше со цигарето мамата

На третата слика не е тоа Урбан Мувер?Или се препознав?!:icon_eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom