Охрид, 29 Јули, 2006, собиранка од заседа

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.252
Поени од реакции
12.479
Ми се јавува Fortune спремај се за 2 саати одиме да матиме кајгана. Дојдоа Vardarce, DimitarC, Bam margera, vodka mix, Eko, Divine, Ninja, Fortune, Devilish и јас. Добро имаше уште некој, ама не од форум. Шверцовани беа тие.

Темава е доказ дека стигнав дома прв и ја отворив. Утре одиме истиот тим на плажа плус Bacilious (немавме број да го бараме вчера) wicket (нешо заеба сношти, ај ќе му опростиме).

Него друштво, утре вечер исто време исто место? Или утре уз таблата ќе одлучиме?

И да. јас поминав прва лига.

:vozbud:
Koлку ти не можеше да издржиш и да не пишеш прв:)
Значи, јас Нинџа и Андроник стигнавме први на местото за да фатиме маса некако со врски, почна да се прави гужва, неподносливо жешко беше, па останатите Кајганџии наеднаш дојдоа, едвај се собравме околу масата. Падна и многу оговарање, на соседната маса имаше интересни случки.
Кајгана матевме, но поради горештините во клубот некои не издржаа и си заминаа (баш ми е жал). Ние последни кои останавме (јас, Дивајн, Еко, вардарче, Андроник и шверцуваните) останавме од прилика до 6 часот, се убивме од играње. Морам да кажам дека Андроник до последно не играше, но попушти срце јуначко, го фатив за рака и почна да се мрда. Испровоциран од муабетот дека музиката е од неговото време и дека треба да игра, стана и убаво ја заврте Дивајн на сред подиум, па уште како изнервиран мене ми вели: „Морав да и` покажам за музикава од моето време”. Арно, го разигравме иако цела вечер мислев дека само ќе си пие од пивото.
Имаше случка кога порачавме текила за мене, за Еко и за Андроник. Сега се токмиме јас и Еко со сите тертипи за да се чукнеме со чашките, летаат лимончиња, сол и додека се одвиваше тоа, Андроник си ја матна без да не` почека, па затоа после тоа си доби текила плус. Му се пиеше, се изнапи.
Интересно, весело, цела маса полна со празни шишиња од пиво кои грижливо Димитарц ги чуваше од келнерките. Супер си поминав, ама на крај беше најубаво.

Штета за тие што не дојдоа и тие што не останаа до крај.

А денес си се договорија да одат на плажа, ама некако времето не им се погоди, па најверојатно ќе седат некаде кафенце да пијат.

1. Пукам од љубомора;
2. Пукам од љубомора;
3. Види 2;
4. Види 3;
5. И јас не играм!;
6. Ќе пукнам од љубомора што не сум бил присутен;
7. Мило ми е што убаво сте си поминале и што си се дружите;
8. Види 6;
9. Пукам од љубомора.

Thief напиша:
1. Пукам од љубомора;
2. Пукам од љубомора;
3. Види 2;
4. Види 3;
5. И јас не играм!;
6. Ќе пукнам од љубомора што не сум бил присутен;
7. Мило ми е што убаво сте си поминале и што си се дружите;
8. Види 6;
9. Пукам од љубомора.

Па добро. Што да правиме кога не сме во Охрид? :icon_frow

Не е фер бе ја дур бев водка рече ќе се јавел да се договориме сите да излеземе!!!Ја си отидов и вие одма следниот ден собиранка од заседа!!!Не е фер.....:pishtoldz:pishtoldz

Денес бевме на плажа кај хотел Бетон, учевме малку табла, ручавме и така. Убаво ви опиша Fortune како поминавме првата вечер.

Слики нема, ќе останат само за нас. :)

Се зезам, првата вечер бевме презафатени за сликање, ама од денес има неколку. Дивне ќе ги закачи.

Ќе ве молам од мене слики да не се ставаат затоа шо бев по блед од минатиот пат. :)

jas mozev ama ne sakav :)
sea sum na drugo mesto u pm da fatat pasosite :)
sakam da sum oh sakam da sum ohhhhh

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom