Овошје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Od ovosje u ovoj period najmnogu sakam jagodi i onaka ili so seker ili so slak mnogu mi se ubavi

Многу ретко јадам овошје не знам зошто но тоа е ..иначе сакам јаболка и портокал најмногу како овошја со повеќе витамини најверојатно..е сега не знам за јагодите колку имаат но и нив ги сакам ,особено во лето

Јадам секакво овошје

Е баш ми е погодена темава :vozbud: Кратко и јасно GREEN APPLE (зелена јаболка) или сок од зелена јаболка. Нешто со кое ми почнува и завршува денот и сега моментално си пијам сок од јаболка :icon_lol:
Инаку во принцип го преферирам сувото овошје (лешници, бадеми, ореви, фастци....)

Е баш ми е погодена темава :vozbud: Кратко и јасно GREEN APPLE (зелена јаболка) или сок од зелена јаболка. Нешто со кое ми почнува и завршува денот и сега моментално си пијам сок од јаболка :icon_lol:

:aplauz:Секаков вид јаболка :) Ама особено зелените ммм... И јаготки и цреши и... Ма, се што е овошје :)

Абе ајде ... Цел камион портокали и мандарини за 1 недела издеов :D

Богами слабо јадам скоро ич,за разлика од порано коа јадев доста..

За омилено немам, но за полезно лимон и расолница, овие ги употребувам кога сум настинат и верувајте ефектот е голем

За омилено немам, но за полезно лимон и расолница, овие ги употребувам кога сум настинат и верувајте ефектот е голем

де објасни ми пријателе ...шо овошје е воа? или некоја мешавина се праи..:smir:

де објасни ми пријателе ...шо овошје е воа? или некоја мешавина се праи..:smir:
Пријателе ова ти е пијалок кој е многу богат то витамин ц , еве ке ти објаснам ... се стават повеке зелки во едно буре пластично на кои претходно им е исечен кочанот и е наполнет со сол, потоа бурето се полни со вода и се остава да опстои некое време ,постепено водата ке поцрвене( од сокот кој го испуштат зелките).. и ете ти расолница, пробај некогаш кога си настинат , за 10 мин. си ко нов

Пријателе ова ти е пијалок кој е многу богат то витамин ц , еве ке ти објаснам ... се стават повеке зелки во едно буре пластично на кои претходно им е исечен кочанот и е наполнет со сол, потоа бурето се полни со вода и се остава да опстои некое време ,постепено водата ке поцрвене( од сокот кој го испуштат зелките).. и ете ти расолница, пробај некогаш кога си настинат , за 10 мин. си ко нов

Знам бе пријателе....ама темава е за ОВОШЈЕ

пааааа , најмногу сакам јаготки и банани , а пошто во зима слабо има јаготки , јадам само банани и понекогаш и јаболка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom