Овошје

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Od ovosje u ovoj period najmnogu sakam jagodi i onaka ili so seker ili so slak mnogu mi se ubavi

T

TaMчЕ

Гостин
Многу ретко јадам овошје не знам зошто но тоа е ..иначе сакам јаболка и портокал најмногу како овошја со повеќе витамини најверојатно..е сега не знам за јагодите колку имаат но и нив ги сакам ,особено во лето

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Јадам секакво овошје

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Е баш ми е погодена темава :vozbud: Кратко и јасно GREEN APPLE (зелена јаболка) или сок од зелена јаболка. Нешто со кое ми почнува и завршува денот и сега моментално си пијам сок од јаболка :icon_lol:
Инаку во принцип го преферирам сувото овошје (лешници, бадеми, ореви, фастци....)

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Е баш ми е погодена темава :vozbud: Кратко и јасно GREEN APPLE (зелена јаболка) или сок од зелена јаболка. Нешто со кое ми почнува и завршува денот и сега моментално си пијам сок од јаболка :icon_lol:
:aplauz:Секаков вид јаболка :) Ама особено зелените ммм... И јаготки и цреши и... Ма, се што е овошје :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе ајде ... Цел камион портокали и мандарини за 1 недела издеов :D

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Богами слабо јадам скоро ич,за разлика од порано коа јадев доста..

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
За омилено немам, но за полезно лимон и расолница, овие ги употребувам кога сум настинат и верувајте ефектот е голем

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
За омилено немам, но за полезно лимон и расолница, овие ги употребувам кога сум настинат и верувајте ефектот е голем

де објасни ми пријателе ...шо овошје е воа? или некоја мешавина се праи..:smir:

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
де објасни ми пријателе ...шо овошје е воа? или некоја мешавина се праи..:smir:
Пријателе ова ти е пијалок кој е многу богат то витамин ц , еве ке ти објаснам ... се стават повеке зелки во едно буре пластично на кои претходно им е исечен кочанот и е наполнет со сол, потоа бурето се полни со вода и се остава да опстои некое време ,постепено водата ке поцрвене( од сокот кој го испуштат зелките).. и ете ти расолница, пробај некогаш кога си настинат , за 10 мин. си ко нов

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Пријателе ова ти е пијалок кој е многу богат то витамин ц , еве ке ти објаснам ... се стават повеке зелки во едно буре пластично на кои претходно им е исечен кочанот и е наполнет со сол, потоа бурето се полни со вода и се остава да опстои некое време ,постепено водата ке поцрвене( од сокот кој го испуштат зелките).. и ете ти расолница, пробај некогаш кога си настинат , за 10 мин. си ко нов
Знам бе пријателе....ама темава е за ОВОШЈЕ

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
пааааа , најмногу сакам јаготки и банани , а пошто во зима слабо има јаготки , јадам само банани и понекогаш и јаболка

Kajgana Shop

На врв Bottom