Секаков вид јаболка Ама особено зелените ммм... И јаготки и цреши и... Ма, се што е овошјеЕ баш ми е погодена темава Кратко и јасно GREEN APPLE (зелена јаболка) или сок од зелена јаболка. Нешто со кое ми почнува и завршува денот и сега моментално си пијам сок од јаболка
Па јас место јагоди би изела уште 2 јаболка, а цреши може (после јаболката)Секаков вид јаболка Ама особено зелените ммм... И јаготки и цреши и... Ма, се што е овошје
За омилено немам, но за полезно лимон и расолница, овие ги употребувам кога сум настинат и верувајте ефектот е голем
Пријателе ова ти е пијалок кој е многу богат то витамин ц , еве ке ти објаснам ... се стават повеке зелки во едно буре пластично на кои претходно им е исечен кочанот и е наполнет со сол, потоа бурето се полни со вода и се остава да опстои некое време ,постепено водата ке поцрвене( од сокот кој го испуштат зелките).. и ете ти расолница, пробај некогаш кога си настинат , за 10 мин. си ко новде објасни ми пријателе ...шо овошје е воа? или некоја мешавина се праи..:smir:
Знам бе пријателе....ама темава е за ОВОШЈЕПријателе ова ти е пијалок кој е многу богат то витамин ц , еве ке ти објаснам ... се стават повеке зелки во едно буре пластично на кои претходно им е исечен кочанот и е наполнет со сол, потоа бурето се полни со вода и се остава да опстои некое време ,постепено водата ке поцрвене( од сокот кој го испуштат зелките).. и ете ти расолница, пробај некогаш кога си настинат , за 10 мин. си ко нов