Overclocking

• Креатор на темата Креатор на темата STOLE_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
еве еден добар(за мене) оверклок

Attachments

• 4334.jpg
    4334.jpg
    19,5 KB · Прегледи: 16
  • Untitled4.jpg
    Untitled4.jpg
    16,9 KB · Прегледи: 20
КАКО ДА ГИ НАМАЛАМ??ЗА ДА СЕ ГЛЕДА ДОБРО??

Добро не гледаш колку се “големи“ сликите?

Зголеми ги да може да се види што има како има.

Добро не гледаш колку се “големи“ сликите?

Зголеми ги да може да се види што има како има.

епа како да ги зголемам и ти самиот знаеш дека сум почетник на форумов ..

Корун помагај.Го клокнав јас 3,15гхз и ок си беше.Одам во биос да го клокнам 3,3 и гледам по стартувањето пак е 3гхз.Пробав пак да го напрам барем 3,15 гхз нејкит.ГО рестартирав биосот,ја извев батеријата ама пак не сакат.ЧАРЕ.

епа како да ги зголемам и ти самиот знаеш дека сум почетник на форумов ..

Не да ги зголемиш овие, туку нареден пат кгоа ќе закачуваш слики, ставај поголеми. Имаш тема за тестирања на вакви работи во КАЈГАНА подфорумот, пробувај таму, ќе научиш.

Корун помагај.Го клокнав јас 3,15гхз и ок си беше.Одам во биос да го клокнам 3,3 и гледам по стартувањето пак е 3гхз.Пробав пак да го напрам барем 3,15 гхз нејкит.ГО рестартирав биосот,ја извев батеријата ама пак не сакат.ЧАРЕ.

Пообјасни малку, како си го клокнал, што си направил, што зголеми, кои опции, fsb, волтажа, херци....

Па преку биос оверклокував,Фсб го кренав.И проба исто така панкбостеров ко кај мене кај него фате.

Па преку биос оверклокував,Фсб го кренав.И проба исто така панкбостеров ко кај мене кај него фате.

да фате ама сега со кпуз ми кажвит кор спид 2577мх и некогаш крева до 3300 кај шо е клокот ??? ако можиш помагај да го наместам или можеби така треба да е??

да фате ама сега со кпуз ми кажвит кор спид 2577мх и некогаш крева до 3300 кај шо е клокот ??? ако можиш помагај да го наместам или можеби така треба да е??

Intel Speed Step Tehnology e razberi sto pati da ti kazam.
Korun pustimi preku PP msn tvoj.

Деца, ај баталете, ќе заебете нешто.

EDIT: @понкбоостер, исклучи C1E, Intel Speedstep

Деца, ај баталете, ќе заебете нешто.

EDIT: @понкбоостер, исклучи C1E, Intel Speedstep

Abe neka si e*it mater mi e gajle,sega jas probav kaj mene prv odese,ama ko probav pak da go krenam pojke na 3.3ghz ne mozese i probvev pak 3.15 ne mozese nonstop na tri,a kaj punkboster istoto go napre ko mene istiot kom go imat odese sve e ok.Probav so programa da go kloknam setfsb ne mozit ni so toa pojke vrajkat nazad.Nesto mislam e zastiteno ama so kazejte ako znete zs na nervoza mi ojt,mi idit da kacam sve vkraj :D/.AJ POBRZO VE MOLAM ODGOVOR.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom