Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa i na toa pomisliv ama ko sto citav na reviews wolfdale procesorive go postignuvaat limitot i so vozdusno ladenje, a vodeno sepak e okolu 100-120 evra najevtinoto mene kulerot me kostase 2500.а чим толку фрлаш пари оти не си стави водено ладење нит да ти бучи нит ништо а сепак слични перформанси ќе имаш![]()

Vcera ovoj kuler si go staviv na masinata kaj mene. Oti pred toa imav BOX u pm neka odi.
![]()

Ne za оверклок ama se predomisliv, neznam procesorot da go оверклок. Drug mi go overklokuvase E8400 3.08 na 3.52. Koga igram igri tem na PC vo mi e okolu 35stepeniC
I temperaturata na Crysis mi do 51stepeni. A ladenjeto na grafickava e:
Vcera ovoj kuler si go staviv na masinata kaj mene. Oti pred toa imav BOX u pm neka odi.
![]()
а мислиш дека има некаков ефект, дека пц-то ке биде побрзо и сл.?:helou::helou:
Имам пробано и не помага
Normalno so pogolema frekvencija doadja i pogolema brzina. DUH! Ama 50% pogolema brzina nema da dobies. Inaku overclock bese aktuelno koga frekvencijata na procesorite bese pomala. Sega na Core2Duo da pravam overclock ne gledam pricina.
Raboti vo InfiSchop vo Veles so glavno sedoste vo Ohrid.Како нема да добијам 50% поголема брзина?
Normalno so pogolema frekvencija doadja i pogolema brzina. DUH! Ama 50% pogolema brzina nema da dobies. Inaku overclock bese aktuelno koga frekvencijata na procesorite bese pomala. Sega na Core2Duo da pravam overclock ne gledam pricina.