Ова е ДАБСТЕП во Динамик - 21.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
јбг за вкусови не се дискутира :)
а кога ќе ти кажам дека слушам днб, џангл и слични работи со 165+ бпм ќе сватиш :)

Па и јас слушам тоа и дабстеп. Во исто време и метал и рок. Па не викам дека е геј. Ти се расипал гејметарот.

а кога ќе ти кажам дека слушам днб, џангл и слични работи со 165+ бпм ќе сватиш :)

абе во ред е, али ми падна чуден описот, пошо воопшто не е тоа. по геј од хаус и сл. ствари не се наоѓа :toe:

Кој сака да ја праиме големата нека дигне два прста.

ок де ја слушам Габер па сеа ќе го мериме чив е поголем :)

иначе фино шо нешо се мења со журкиве... камо да бев скопје да посетам :)

Хм интересно што се прави нешто ново... ама незнам стварно како изглеа дабстеп журка, некако спора ми е музикава го нема тој елемент за атмосфера, може и грешам али тоа е...:)

Хм интересно што се прави нешто ново... ама незнам стварно како изглеа дабстеп журка, некако спора ми е музикава го нема тој елемент за атмосфера, може и грешам али тоа е...:)

^You just don't wanna see her tits wobbling around on dubstep...

Баш напротив, најбељата работа десена во оваа лаптоповско-секвенцерска музика е минималот

Од друга страна пак, после огромниот наплив на дабстеп во секоја сфера од музиката (од класика до веќе псајховача), ќе се изгустира за брзо време и ќе остане во заборав, mark my words :P

Pa dubstep-ot ti e minimal so iskrsen ritam....
Ednovo e nusproizvod od tehnoto, drugovo e od dnb-to
Za vtoriot del totalno se slozuvam so tebe, istoto se desi i so minimalot, istata sudbina go ceka i dubstep-ov

--- надополнето ---

E vaka otprilika izgleda dubstep zhurka :)

Pa dubstep-ot ti e minimal so iskrsen ritam....
Ednovo e nusproizvod od tehnoto, drugovo e od dnb-to
Za vtoriot del totalno se slozuvam so tebe, istoto se desi i so minimalot, istata sudbina go ceka i dubstep-ov

--- надополнето ---

E vaka otprilika izgleda dubstep zhurka :)

Дабстепот нема никаква теоретска врска со минимал техното :smir:

Бев на ќецот, не идам на двојката.
Ги прашав - и немаат намера ни малце мрсно да има.
Така да 100 за храна за вегетаријанци - не давам.
:salut:

Бев на ќецот, не идам на двојката.
Ги прашав - и немаат намера ни малце мрсно да нема.
Така да 100 за храна за вегетаријанци - не давам.
:salut:
ваљда да има ?

ме збуна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom