Ова е ДАБСТЕП во Динамик - 21.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто Shitlex? ЗАШТО?! Немојте бе луѓе да ја спомнуете таа гнаса у постови у вези дабстеп/журки. Лошо е =/

За кого како, али според мене таа гнасотија ретко кој ја цеди...независно тоа што е експериментал до јаја и фенсер у душа.

Ова е Дабстеп :

crap.jpg
*Spoiler added by Tonchie

Само затоа што глупи, пијани, ретардирани Британци ја слушаат музикава, не ја прави квалитетна.
Дабстеп е најлошото нешто што и се случило на електронската музика.

Ахх, зошто не се вратат деновите на BigBeat-от.....

Само затоа што глупи, пијани, ретардирани Британци ја слушаат музикава, не ја прави квалитетна.
Дабстеп е најлошото нешто што и се случило на електронската музика.
Ахх, зошто не се вратат деновите на BigBeat-от.....

Баш напротив, најбељата работа десена во оваа лаптоповско-секвенцерска музика е минималот, факат.
А големиотбит реално гледано е демоде. Новите срања на бендовите од таквата некогашна сцена се еволуирани кон ова што последниве 2 години се слуша на тв,нет,фестови, а може и некое кино :icon_mrgr , јбг.

Од друга страна пак, после огромниот наплив на дабстеп во секоја сфера од музиката (од класика до веќе псајховача), ќе се изгустира за брзо време и ќе остане во заборав, mark my words :P

да не го потам многу, поздрав.

Би сакал да одам ама не сум во можност. Инаку од дабстеп на ваква журка ептен би сакал да ги слушнам Flux Pavilion, Noisia, Magnetic Man, Nero, Doctor P....

Баш напротив, најбељата работа десена во оваа лаптоповско-секвенцерска музика е минималот, факат.
А големиотбит реално гледано е демоде. Новите срања на бендовите од таквата некогашна сцена се еволуирани кон ова што последниве 2 години се слуша на тв,нет,фестови, а може и некое кино :icon_mrgr , јбг.

Од друга страна пак, после огромниот наплив на дабстеп во секоја сфера од музиката (од класика до веќе псајховача), ќе се изгустира за брзо време и ќе остане во заборав, mark my words :P

да не го потам многу, поздрав.

Па самиот факт што секоја поп песна е попратена со Дабстеп ремикс на Youtube говори за излитеноста, некреативноста и црната иднина на овој жанр музика.

А не треба ни да спомнувам тоа што новиот албум на Бритни Спирс е продуциран од Дабстеп композитори.

Па самиот факт што секоја поп песна е попратена со Дабстеп ремикс на Youtube говори за излитеноста, некреативноста и црната иднина на овој жанр музика.

А не треба ни да спомнувам тоа што новиот албум на Бритни Спирс е продуциран од Дабстеп композитори.

Не ја глеам лошата ствар у муабетов.
Коа ќе земеш нешто толку геј and you make it SCREAM like a fucking dinosaur feeding on a raw chupacabra ондак стварно креативноста доаѓа до изражај.
Али ај... Ме мрзи да навлагам у муабетиве, осеќам некој смрдлив хипстерски здив шо ми праи споредби поп-дабстеп а слуша хаус и си ги маќка мадињата со peanutbutter.

Добра е замислата за настанов, ама јас искрено Хејтам дабстепов зс некако ми е премногу споро, тужно а дури и депресивно а забораив да напоменам и премногу геј (искрено повеќе го хејтам дури и од хаус) :toe:
Но сепак да напоменам уштееднаш многу храбар потег за настанов зошто преку ... од хип-хоп/ Ар ен Би журки или како и да ги викаат што цело време ги фураат во последно време низ Скопјево.

Ах осеќам ке има комерцијала како Руско и онаа ванаби дабстеп Кејти Би нешто...

А вакво нешто, сигурно ке нема...

Абе луѓе тој клуб кај Автобуската ли е Динамик?

Ах осеќам ке има комерцијала како Руско и онаа ванаби дабстеп Кејти Би нешто...

А вакво нешто, сигурно ке нема...

На првата официјална дабстеп журка во Ла Кања имаше доста опасни срања убацени на моменти (:

Ова на пример :)
Манс може да потврди (:

Така да, не бидете стереотипни. You don't know what's gonna drop next!
На крај краева. Каков и да е, Дабстеп на озвучење у дискотека, епа ДОЈДИ!
И лигави дабстепови да ми пуштаат, пак ќе сум радосен.

На првата официјална дабстеп журка во Ла Кања имаше доста опасни срања убацени на моменти (:

Ова на пример :)
Манс може да потврди (:

Така да, не бидете стереотипни. You don't know what's gonna drop next!
На крај краева. Каков и да е, Дабстеп на озвучење у дискотека, епа ДОЈДИ!
И лигави дабстепови да ми пуштаат, пак ќе сум радосен.
Најбоље беа техно викингот и папагалот :pos:

Добра е замислата за настанов, ама јас искрено Хејтам дабстепов зс некако ми е премногу споро, тужно а дури и депресивно а забораив да напоменам и премногу геј (искрено повеќе го хејтам дури и од хаус) :toe:
Но сепак да напоменам уштееднаш многу храбар потег за настанов зошто преку ... од хип-хоп/ Ар ен Би журки или како и да ги викаат што цело време ги фураат во последно време низ Скопјево.
wtf ?? :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom