leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Општо во МКД..!
Јас така се вработив во две компании во МКД.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Општо во МКД..!
Јас така се вработив во две компании во МКД.
http://www.fakulteti.mk/news/13-06-10/oglas_za_vrabotuvanje_vo_vero_supermarketite.aspx
Еве има за во ВЕРО нешто, само не знам како им се платите таму, за овие рботни места.
Аман бе, на семафор да просиме ќе извадиме повеќе, брука.Платите им се од 8 до 10.000.
Другар имам работеше како магационер за 8500, го унапредија за 6 месеци во шеф на магацин и зимаше 10. ( шеф со 10.000) али ипак си вршел магационерски работи џабе што бил шеф па сеа му е 11.000 и пред некој ден им свикал таму јас давам отказ и овие го молеле немој жити се сеа отказ ке ти покачиме плата ау, и го префрлиле у друго и тамо само шефува ииииии во исчекување е за покачување или можно е да го јебнат ке видиме
а да .. и катастрофа е за слободни денови за државни празници, само за велигден и божиќ не се работи сите други денови се работи... eбати фирмата ебати
Тој или е глуп или не го бива ни за свирче, има аир од аплицирање на конкурси биди сигурна во тоа.Ме интересира дали некој од лично или туѓо искуство се вработил на овој начин...без додатни ургенции...
Познавам еден магистар по економија кој дреме дома на свои 30 год. и вика дека нема аир од вакви аплицирања...![]()
Не кажи му да прекине да аплицира за работни позиции кој што очигледно никогаш нема да ги добиее.Значи е МОЖНО....да му кажам на Магистаров да не се обесхрабрува,и да аплицира![]()