Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си дека немаше?У врските досеа што сум бил, беа отворени. И ниту еднаш немаше шетање на страна. Пошо постоеше потполна искреност и доверба еден во друг, така да, секц со друг муж не беше толку предизвикувачки.
Едноставно.
), сакам да биде само мој и тоа е тоа. Не се работи за посесивност... Се работи за тоа дека ако јас имам чувства за него, значи очекувам и тој да ми возврати на чувствата, а ако он има чувства спрема мене (зборам за „љубов“ чувства, не за „симпатична си ми“), тогаш нема да има потреба од никоја друга. Истото и за мене важи. Ако веќе дојде до таква потреба, значи нешто не штима во врската и секој ќе си го фати својот пат и готово. Последователно на таквите врски би било дека нема ни да се дојде до брак...мислам дека тоа сакаше да каже Синдикат.
Ако сите бараат "отворена" врска,нема никогаш да се смират со еден и да оформат семејство.![]()
отворена врска ок - коа стануе збор за некој шо ти е мил, пријатен, сакаш да сте заедно, постои извесна блискост меѓу вас, али не и љубов. А врска во кој ИМА љубов и отворена хм......е не ми штимаат заедно, не од посесивност, љубомора, страв од конкуренција или не знам шо..... Не,бидејќи самата помисла од тоа да е со друга ми создава некој немир,а камо ли па да знам дека ТАА вечер е со друга.Пу пу,скраја да е,уште па да ми кажува како поминал...
ма каква отвореност мх!

Ги отвараме и вратите и прозорите, ама само за воздух, пилиња не смеат да долетаат, ниту пак ние да одлетаме.:peace:Отворете вратите и прозорите за да фати промаја оти ќе се загушите.![]()