Откриени "активностите" на Ахтисари!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
kalpazan напиша:
Ај тебе батка, чичо да ти каже што ќе купиш..сакаш?
Ќе си купиш една парцела некаде ба далечниот свероисток на Русија, близу до Камчатка, кај што има -70 температура...се разбравме ли?
Абер немаш што те чека....

Free advice...Don't mess with KGB!

КГБ? лол
Што ме чека? Поголемо ЛОЛ...

Смешка си, напред Калпазан, кон подобра иднина со узди на главата и одбивање на реалноста.

Ај да не видам повеќе офтопици и лични навреди, може? Ќе санкциониорам такви пројави во иднина.
Ако сакате да се колете, закажете место и време и готово. Или, силете се по ПП.

Струмикс напиша:
Ај да не видам повеќе офтопици и лични навреди, може? Ќе санкциониорам такви пројави во иднина.
Ако сакате да се колете, закажете место и време и готово. Или, силете се по ПП.

Од жештинава е,па се простува како дел на елементарна непогода.:)

taka e strumiks nekoj begaa od temata .a toa e podmituvanje na marti ahtisari od strana na albancite toest kosovarite.so ogled deka edne visok funkcioner moze da se podmiti togas sto ostanuva red za pomalite.kolku samo aferi izlegoja so administratorite.sekoj kojs to dosol bezpari ne izlegol, toa e.:toe:

fanatic напиша:
taka e strumiks nekoj begaa od temata .a toa e podmituvanje na marti ahtisari od strana na albancite toest kosovarite.so ogled deka edne visok funkcioner moze da se podmiti togas sto ostanuva red za pomalite.kolku samo aferi izlegoja so administratorite.sekoj kojs to dosol bezpari ne izlegol, toa e.:toe:

На еден и жена му најдоа,инаку не можеше да си се ожени кутриот.:)

rymz напиша:
КГБ? лол
Што ме чека? Поголемо ЛОЛ...

Смешка си, напред Калпазан, кон подобра иднина со узди на главата и одбивање на реалноста.

Не знам што ти е лол, ама нејсе...
Реалноста, мајмуне, е таа дека Русија напредува бргу, и наскоро пак ќе диктира во Европа, (и не само во Европа). И на средниот исток, и особено на средниот исток, кај исламистичките фанатици. Како што и треба да биде.
А Русија е наш брат а не ваш. Без разлика што Бранче треска глупости на форуните по светот.
Вие кога ќе немате веќе пари, Америка ќе ве отфрли ко стара крпа, и, драги колега, вие тоа сосема добро си го знаете. Затоа и ве фаќа нервоза..Затоа сакате да ја прогласите албанската енклава во Србија за посебна држава, што поскоро, демек, да искористите? Демек, србите глупи а вие паметни? Држ ме мајко оти се посрав!
А што те чека, ај нека ти остане мала тајна, ха?
За да не ти го расипам `меракот` :pos2: :zlo:
Судбината на џемо и мефаљ ќе биде летен фестивал за она што вас ве очекува.
Затоа ќути таму, покри се со ушите и не трескај глупости да не ти се смејат и врапците, ОК?
:pos2:

kalpazan напиша:
Не знам што ти е лол, ама нејсе...
Реалноста, мајмуне, е таа дека Русија напредува бргу, и наскоро пак ќе диктира во Европа, (и не само во Европа). И на средниот исток, и особено на средниот исток, кај исламистичките фанатици. Како што и треба да биде.
А Русија е наш брат а не ваш. Без разлика што Бранче треска глупости на форуните по светот.
Вие кога ќе немате веќе пари, Америка ќе ве отфрли ко стара крпа, и, драги колега, вие тоа сосема добро си го знаете. Затоа и ве фаќа нервоза..Затоа сакате да ја прогласите албанската енклава во Србија за посебна држава, што поскоро, демек, да искористите? Демек, србите глупи а вие паметни? Држ ме мајко оти се посрав!
А што те чека, ај нека ти остане мала тајна, ха?
За да не ти го расипам `меракот` :pos2: :zlo:
Судбината на џемо и мефаљ ќе биде летен фестивал за она што вас ве очекува.
Затоа ќути таму, покри се со ушите и не трескај глупости да не ти се смејат и врапците, ОК?
:pos2:
Majmunov koj go navreduvash, si znae mnogu podobro kolkavi se silite na Rusija...ama aj, furaj si, kje si kjutam da ne pocnam da te navreduvam kako shto ti navreduvash, deka ne mi e vo karakter da vregjam mentalno poremeteni lichnosti...

p.s. Makedonski patrioti so jugoslovensko zname mi se samo smeshni,i nishto drugo, ja sum pogolem makedonec od takvite...

Pozdrav

Bas interesna tema,bas se nadevam deka so tek na vremeto ke se pokaze koi od nasive politicari zemale pari od istive lugje na Ahtisari i kolku zemale njali :toe: i do koga ke zemaat!?

Bratot напиша:
Bas interesna tema,bas se nadevam deka so tek na vremeto ke se pokaze koi od nasive politicari zemale pari od istive lugje na Ahtisari i kolku zemale njali :toe: i do koga ke zemaat!?

Мислиш дека кога одат на Косово и кога даваат изјави слична на онаа од Милошовски,ги чека куферче,како што го чекало Ахтисаари?

ABC напиша:
Мислиш дека кога одат на Косово и кога даваат изјави слична на онаа од Милошовски,ги чека куферче,како што го чекало Ахтисаари?

A zasto ti po default gi zemas vo predvid samo ministrite od VMRO?
Treba seriozno da nadovrzam diskusija so tebe koga sam se diskreditiras vo 90% od postovite!

Inaku jas nepravam isklucoci,fakti ili spekulacii ...ke izleze se' na videlina koga ke bide vreme,mozebi ke bidit kasno togas ama da se nadevame deka ke se razotkrijat olosite na denesnicava,a dali toa ke bil od SDSM ili VMRO il bilo koj drug kvazi patriot voopsto ne e bitno,nekoj ke treba da plati za seto ova!

Добро сега го зедов примерот со Милошовски како посвеж,инаку немој да мислиш дека ги рехабилитирам и оние од СДСМ или било која друга партија што се "тепаа" кој да замине на Косово и да даде некаква изјава која би била во прилог на Албанската страна.Такви "лица" од Македонија имаше многу ама доколку оваа афера излезе на мегдан,си велам дека ќе ги има ептен помалку,скоро "ич".:)

aa

A sepak mislam deka nema plan......t.e. nema STALIN.....pa togas da ima i plan kako da se imobilizira...........
Sega e opsto drpanje , daj sto dades....svetov ne se znae do kade e....do koga e......
Mislam deka toa e opstiot pristap, a vo nego normalno ima milion mali filmcinja vo razno razni zanrovi......
Fakticki se se odviva stihijno..kupi den pomini....
Za ilustracija ....sto e ova ????
bolivia%5Fsoy.jpg

aa ova se kopri za gz brisenje :-))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom