Не бранам никого, само укажувам на работи што луѓето не сакаат да ги разберат...Играта "Нашите, вашите, обезправени and Co." е проста бламажа за таквите како тебе и некои други...
За чии интереси се запрашуваш? Ај врати се на темата каде што Љупчо ја продава македонија, и види колку од "твоите" му даваат подршка...па после можеш да прокењаш за "моите" . Друга работа што не си ја признаваме, е дека целата 2001 беше борба за власт, а проста маса на народ, кења и јаде бурек за тоа колку едните или другите биле лоши, а некои си трети лица си изградија вили поред плажа, децата си ги чуваа во европски градови "на студии демек", и на крај си седнаа на фотељи 4 години и крадеа и крадеа и крадеа...а ние ќе кењаме као сме биле племиња или пак 700 миљарди долари се вртат...абе, стварно ли има толку глуп народ? дали имаате воопшто ИДЕЈА колку е 700 миљарди? АЛОО не се миљони, МИЉАРДИ спомињате...Бил Гејтс "едвај" 60 миљарди имаше типот...60!!!! а вие 700 у глава си ги вртите...каде бе :pos2: heheh toe relnosta i vistinata za zal mozes sto sakas i kolku sakas da kazuvas ama toa .znam jas kolkuse toa pari nese sekiraj.ljupco i nasata vlast nee se tema

nie zboruvame za koj kolku e podmiten

kaj vas toa odi do tamu na na nacionalen identitet.dokaz deka so pari se se pravi i nema nepotkupliv narod. ete i edne finec moze da se potkupi ako muse dade dovolno pari .coek narodot nee glup toa e taka zasto nekoj drug saka da go pravi glup .a neznam sto 2001 spomnuvas koga nie zboruvame za podmitlivost. za 2001 si sosem nesto drugo i otvori tema pa ke kazuvame sto bilo kako bilo dali vlast ili teritorija ili etnicko cistenje.