Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
кореографијата што ја направија навивачите на Динамо Букурешт за вечното дерби против Стеауа. (y)
:cuc:

исто јак момент е што капитенот на Динамо се поздрави со судиите, а не се поздрави со капитенот на Стеауа. (може ненамерно)

Never mind that shit, Алиса Милано во дрес на Интер ? (y)[DOUBLEPOST=1398016955][/DOUBLEPOST]
Пример ја гледам табелава во Холандија и гледам дека Цволе можат на крај на колово да бидат прво место а појма немам дали некој инвестирал во нив или се на стероиди цела екипа.

Стероиди.

Последно уредено:
Бенфика ја прослави титулата
BlvJkBNIQAElcmO.jpg

Пуштајте SK3, Холандски куп, финале, Цволе - Ајакс, беснеат навивачите на Ајакс. Лудница.
Растурија, иначе го гледав цел натпревар беше прекината утакмицата едно 20тина минути, само колку одлична атмосфера направија секоја им чест штета шо овие тепилава 5 ги примија.
Кога сме тука вчера на Рубин - Спартак, Фратриа прослави 92 години од постоењето на Спартак Москва, претерано јака атмосфера направија 2 кореографии плус баклијада, голема бројка нешто над 5 000 луѓе грмеа цело време :cuc:

Последно уредено:
После лудата сезона лани си заслужија малце радост Бенфика

2-ка ја имав. ^

Имаа Тигре играч помалку на терен кога дадоа гол Бока.

И Барнли во ПЛ од наредна година
(и нека си сменат тоа нинтендо логото, не им личи)

...третите се КПР :cool:

јас сакам Дерби, после неколку години пак во повисок ранг

Растурија, иначе го гледав цел натпревар беше прекината утакмицата едно 20тина минути, само колку одлична атмосфера направија секоја им чест штета шо овие тепилава 5 ги примија.
Кога сме тука вчера на Рубин - Спартак, Фратриа прослави 92 години од постоењето на Спартак Москва, претерано јака атмосфера направија 2 кореографии плус баклијада, голема бројка нешто над 5 000 луѓе грмеа цело време :cuc:
Жал ми е за навивачите и за сета љубов што ја имаат кон клубот ,кога клубот не им враќа со иста мера. :( :place:

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
јас сакам Дерби, после неколку години пак во повисок ранг
Најмизерниот тим што памтам да играл некогаш во ПЛ, само 10 бода од цела сезона, а што е најтрагично Манчестер тогаш се изнамачи со нив у гости, едвај со еден гол после 70та минута ги тепа 0:1. Не ги сакам :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom