Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tребаше денес да почне пролетниот дел од Украинската Премиер Лига, но цело коло е одложено , најверојатно заради протестите во Украина.
Ај ќе го правиме овој муабет за 4 години после светското во РусијаСтрашно ме нервират стадионите и условите во Русија, иначе има незивесност, а и интересни фудбалери за гледање во екипите..![]()
Теренот, времето и слично...Ај ќе го правиме овој муабет за 4 години после светското во Русија
А не знам што мислеше под услови? Големата зимска пауза? Знам има некои стадиони како на Том Томск, кои се доста мали и кога гледаш мислиш мал фудбал играат.
Јас чекам СКА Карабовск да влезе во прва лига. Тој предел граничи со Кина и е одалечен 8000 км од Москва.
Замислете го Порто на гостување кај СКА
Eве ја моменталната табела. Првите 2 екипи идат директно, 3 и 4 плеј оф со 13 и 14 од прва лига. Моментално повеќе шанси има Луч Енергија, која е од истиот предел како СКА.
Често следам Австралиска А Лига, или Хјундаи Лига како што ја викаат таму, секогаш кога ке станам порано.
Има некоја харизма лигата, често имаат голови во буквално последни минути, има често голови, и има доста нашинци што играат таму.
Уште подобро би било Луч Владивосток (моментално 4-ти)да влезе ,еве и зошто .....Ај ќе го правиме овој муабет за 4 години после светското во Русија
А не знам што мислеше под услови? Големата зимска пауза? Знам има некои стадиони како на Том Томск, кои се доста мали и кога гледаш мислиш мал фудбал играат.
Јас чекам СКА Карабовск да влезе во прва лига. Тој предел граничи со Кина и е одалечен 8000 км од Москва.
Замислете го Порто на гостување кај СКА
Eве ја моменталната табела. Првите 2 екипи идат директно, 3 и 4 плеј оф со 13 и 14 од прва лига. Моментално повеќе шанси има Луч Енергија, која е од истиот предел како СКА.