Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Burnley mascot was sent off for handing the assistant referee a pair of fake spectacles.
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 17:23 ---
1394784_410721999055444_1992896189_n.jpg

Нема тема за Лига1 ама прееска каков меч изиграа Бредфорд-Ковентри :cuc:

Оваа тема ја отварам за сите коцкари што ги пратат останатите лиги кои што повеќето не ги сметаат за доволно "врвни лиги" и поради тоа нема место каде да се коментираат натпреварите и случувањата на останатите лиги кои што не се Ла Лига,Премиер Лига, Калчо, Бундес, Лига 1, Чемпионшип или Македонска лига, бидејќи за овие теми веќе има теми. Многу лиги од Европа имаат квалитетни и израмнети првенства во кои што се натпреваруваат екипи со квалитетни играчи.
Така да ако ги следите случувањата во Холандската, Руската, Белгиската, Португалската и останатите Европски лиги ова е темата за вас.

За почеток табелите во неколку лиги:

Руска Лига:

86s3.png

Холандска лига:

KWHcZRJ.png

Полска лига:

yrli.png

Белгијска лига:
liw0.png

Португалска лига:

UE98Pli.png

И специјално за Бомбастичен Дрогираш:
MwZtyIp.png

еве го најдобриот форумџија. Ејсид, Драгонскај за модератор!

еве и јас да му помогнам малце на драгонскај

Србија:
1.png

Австрија:
2.png

Данска
3.png

Полонија Варшава од Полска (нормално) се распаднале? :eek:

Малце ќе сум офтопик, не знаев кај да пишам.

Еве ви табела од Аргентинска лига:
Untitled.jpg

Во недела се решава кој ќе стане првак во првиот дел, не знам сеа како се вика точно, знаете тие втората полусезона почнуваат од 0 и прваците од двете полусезони Супер финале за кој ќе биде Шампион на Аргентина. Интересното е што првите 4 екипи имаат шанса да завршат први и играат меѓу себе. Велез Сарсфилд - Сан Лоренцо и НОБ - Ланус. Ќе има комбиниран пренос на СК3 , во недела од 22:00 на кој му се гледа. :D

Малце ќе сум офтопик, не знаев кај да пишам.

Еве ви табела од Аргентинска лига:
Прегледај го приврзокот 79382

Во недела се решава кој ќе стане првак во првиот дел, не знам сеа како се вика точно, знаете тие втората полусезона почнуваат од 0 и прваците од двете полусезони Супер финале за кој ќе биде Шампион на Аргентина. Интересното е што првите 4 екипи имаат шанса да завршат први и играат меѓу себе. Велез Сарсфилд - Сан Лоренцо и НОБ - Ланус. Ќе има комбиниран пренос на СК3 , во недела од 22:00 на кој му се гледа. :D

Првиот дел е Апертура (отварање) а вториот Клаусура (затворање).
Инаку моите омилени Бока долго време беа во игра за титула ама неколку непланирани порази, особено поразот од Арсенал во гости и веднаш потоа од Ол Бојс дома, ги одалечија од целта. Двете нерешени потоа со Ланус и Гимнасија беа само капак на се кога веќе шансите беа изгубени.

Редно беше да се отвори ваква тема... :)

Јас би ја преименувал во ''Останати фудбалски лиги'', па да дискутираме и јужно американски и азијски и...
Така Јунајтед нема да е оф-топик :P
Драгонскај ?

Редно беше да се отвори ваква тема... :)

Јас би ја преименувал во ''Останати фудбалски лиги'', па да дискутираме и јужно американски и азијски и...
Така Јунајтед нема да е оф-топик :P
Драгонскај ?

Можит. Апел до модераторите за променување на темата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom