Основно, средно или факултет? Кој е најубавиот период?

Ако не ти беше целта да не импресионираш сосем солидно си го поминувал времето.
Јас лично чмаам на компјутер у главном.
И јас последниве 3 години работам компјутерска работа во канцеларија. И не ми е нешто посебно и не се гордеам со тоа, повеќе се гордеам со наведеното горе.

И јас последниве 3 години работам компјутерска работа во канцеларија. И не ми е нешто посебно и не се гордеам со тоа, повеќе се гордеам со наведеното горе.
И јас не се гордеам, а паза финта многу луѓе би сакале да им бидам зет.
Зет програмер страшна работа.

Јас се срамам дури од оваа работа, незнам... мислам дека овчарот е 100 пати повеќе среќен од мене.
Сакам да нагомилам, а имам и систем(работам на него) доволно кеш да почнам нешто што не е офис рилејтед(бизнис).
Компјутерот да го користам само за читање на меилови и такви ствари.

Во главно не се промени многу во основно и средно, луѓето се тие не можеш да ги смениш.
Ама во средно, беше најзабавно во основно некако многу се пи*чавме, во средно се чувствувавме по слободни. :D :D :D
А факултет, се надевам и тоа ќе осетам некој ден, и јас ќе се запишам неќам само со средно сега што завршив да останам! :(

СРЕДНО !!

Неспоредливо нај нај период. Муабетите, дружењата, дешавките, глупостите, класот, професорите .. Имаше и златна треска. :vozbud:

Средно .. !! на факултет веќе се ти е сериозно а во основно веќе си мал .. така да средно ти е најубав период .. !! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom