OSHO

F

Frankie Yale

Гостин
Што може да знаете освен да пушите к** и слично на тоа.
Ajде дудлач стави уште некоја слика
Од мајка ти?
Абе џукело одкако си на форумов една работа асална не кажа.
Само сереш по темиве, мислиш дека некој ќе те ебе 2%.
Си се заебал гадно.
Тебе ќе те игнорирам, сум ти рекол...како и тоа да не ме цитираш.
Дупли акаунти и такви пичкарски работи дома кај мајка ти.
Чисто онака да сумирам што значи тоа да си освестена индивидуа која е над умот. :pos:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Еве ти дудлач еден:

Потсети се шо напиша.
Затоа ти ја ставив сликата, очигледно е дека сите други мислења ги гледаш, а оние кои не ти одговараат си слеп за нив.
Ебати тролот.
Со дудлачи не правам муабет.
Додека не објасниш зошто се жалеше кај администраторите дека демек користам два акаунти.
Пички се за ебење...тоа е барем општо позната работа што и еден бот треба да ја знае.
--- надополнето: Jul 11, 2011 12:41 PM ---
Чисто онака да сумирам што значи тоа да си освестена индивидуа која е над умот. :pos:
Се што сум пишал е точно.
Да не сакаше да бидеш поштеден од вистината?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.416
Поени од реакции
5.089
Додека не објасниш зошто се жалеше кај администраторите дека демек користам два акаунти.
Пички се за ебење...тоа е барем општо позната работа што и еден бот треба да ја знае.

Па и јас будала, зедов сериозно со трол да дискутирам....

си се враќам јас на сеирот...:vozbud:

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
Па и јас будала, зедов сериозно со трол да дискутирам....

си се враќам јас на сеирот...:vozbud:
Ај иди кодоши ме кај администраторите....цццццццц и он ќе викал дека некој биднал трол.

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
‎"The real seeker of truth never seeks truth. On the contrary, he tries to clean himself of all that is untrue, inauthentic, insincere - and when his heart is ready, purified, the guest comes. You cannot find the guest, you cannot go after him. He comes to you; you just have to be prepared. You have to be in a right attitude."

Член од
24 октомври 2010
Мислења
2.434
Поени од реакции
244
The ultimate truth is not far away, it is not distant. It is near you, close, closer than you are to
yourself, but still you go on missing it, and you have been missing it for millions of lives. This
continuous missing has become a habit. Unless this habit is broken, the closest remains the most
distant; unless this habit is transcended, God, truth, or whatsoever we may call it, remains just a
myth, a theory, a doctrine, a belief, but not an experience.
So don’t be in a hurry and don’t be impatient. There is no goal; the very effort is the goal. We will not
be meditating to gain something, to achieve something; the very meditation is the goal. Meditation
is not a means, it is the end. So don’t force yourself; rather, relax. Don’t run after something, some
ultimate, some God, some x, y, z; rather stand still. The moment you are in a total standstill you
have reached.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Ne postoi minato, ne posti idnina, postoi samo BESKONECNA SEGASHNOST-OSHO

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.461
da toa e navistina duboko., a ti si na plitko<>no nemojte da se zbunite od zborovite., Obidot da se bide unikaten e na sechij um i site ovie lugje ne uspevaat i., toa ne uspevaat mizerno<>OSHO

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043

Детски муабети ..

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.461
<>sozdavanjeto i evolucijata se apsolutno edno protiv drugo.Sozdavanjeto znachi zavrshena rabota,evolucijata znachi postojano sozrevanje<>OSHO

Kajgana Shop

На врв Bottom