P
pozdrav eden topol
Гостин
Mi teknue, samo na nesto drugoНе постои „најважна чакра“. Не постои „најважен човек“, „најважна ѕвезда“....
Синџирот е најсилен колку што е силна најслабата карика која е дел од него!
Ти текнуе?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mi teknue, samo na nesto drugoНе постои „најважна чакра“. Не постои „најважен човек“, „најважна ѕвезда“....
Синџирот е најсилен колку што е силна најслабата карика која е дел од него!
Ти текнуе?![]()

Уште Ролс ти фали...ама еве што вика ОшкатаZnaci...sadovi izmieni, sFe ispeglano , iscisteno dnevna spalna i kupatilo...moze filozofija...da ne recam...tepanje prazna slama...
Osho-ovci....koj e Oshkata? Nikoj i nishto...toa e Oshkata...
Negovoto ucenje moze da se svedi na dva zbora...NE-MISLI...
Toa sum jas..nikoj i nisto...

И мои размисли нема, ој море нинџиАбе синоќа ја видевце постирав тука, сеа го нема. И некоуку маабетчиња со Топлата.
@Хептаграм XI Абе Хепта Хепта.![]()

Буразерче Хепта. Со тоа видео поентата е кога ќе го слушнеш еден таков мистик шо уствари зборува сите оние срања со Орегон и сексо меѓу уцениците паѓа у вода. Срањата на учениците негови не се одраз не него самио.Точно. Иако не знам за какви „срања“ зборуваш кои ги направиле неговите ученици во однос на она што тој зборувал и зошто воопшто постојат „ученици“!Срањата на учениците негови не се одраз не него самио.
Не е битно Хепта. Let it stays like it is.Ако може да дадеш повеќе инфо би било одлиќно.
За мене е бинто, затоа и прашав да научам тро нешто повеќе, од повеќе агли за Ошо.Не е битно Хепта. Let it stays like it is.
Ne si ti ovde na temava da naucis nesto ....
Ovde si da ja zatvoris.....oti na vasata nikoj ne ve k*ecka...

Добро бе АИ, коуку пати ќе го пофторуваш истото дека е простак. Цело време ти е на УМ таа мисла ПРОСТАК чим го видеш Не-Мисли. Питам се кој е вистински Простак?Овде сум да научам нешто ново. Ти со твојот простачки говор само може да бидеш баниран или да се заклучи темава,
Е чекај бе дека бегаш? 2-3 моркова да остаеше...Mojot recnik zavisi od magareto.ako e dobro davam shargarepa ako vidam inaet stapot igra...
Nego da si fatam jas peglata..zakasnav denes.
Lj
До кога истото?