Oscars 2010

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување

Кој од следниве филмови ќе го добие Оскарот за најдобар филм?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Епа нема смисла ова, 14 пати ја зезнуваат, не треба да ја номинираат векје... кога не планираат да и дадат оскар за улогите што секоја година ги заслужува 100% и повеќе...

Сепак честитки за Сандра, која иако ја сакам, не ме фасцинира со улогата во The blind side

Ама да не ја форсираме и дебелата де.. :pos:

Плус, убав говор. :cuc:

Аааааа го закопа, го ЗАКОПА човече. The Hurt Locker рулз.

Directing отиде кај Hurt Locker. Suck on that lollipop James. :helou:

baze_sk ќе има бурно утро :pos:

The Hurt Locker, ау човече.

п.с. Видетего бе, крал, владееш Хенкс :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Што ви реков:

Hurt Locker - Avatar 6:0 (3 на Аватар каде другиот не е во конкуренција, ефекти енд стаф...)

Не сум го гледал Аватар а веќе ми е жал :pos2:
Сепак, „победата“ на Булок над Мерил Стрип, Хелен Мирен и Precious беше врв на вечерта. :pos2:

Вредеше да се гледа заради шоуто, хорор трибјутот и Paranormal Activity заебанцијата :pos:

The HURT LOCKER movie of the year, 9 номиниран 6 освоени, АВАТАР боже.. го убијаа literaly.
A да, да пофалам хорор компилацијата.

Не очекував дека толку брзо ке прогласат најдобар филм
Сепак победи "патриотизмот" на америте... како и што предвидев...

Жалам што останав цела ноќ

Искрено не верував во ова, но ете доказ дека парите не се клучот за добар филм. Како што рече Стив Мартин, Аватар заминува во минатото.

Жал ми е за Камерун, човекот се намачи, имаше огромни очекувања и на крај си доби само ремет. Тоа е тоа :)

Стив Мартин и Алек ѕверски го обработија ова, хорор компилацијата и паранормал беа исто така интересни моменти, а Том Хенкс беше ѕвезда на вечерта :pipi:

Тhe show was so long that AVATAR now took place in the past или така некако не замеравајте 6 часот е. :pos2:

Лаку ноч свирачи. :back:

Искрено не верував во ова, но ете доказ дека парите не се клучот за добар филм. Како што рече Стив Мартин, Аватар заминува во минатото.

Не е тоа.

Не очекував дека толку брзо ке прогласат најдобар филм
Сепак победи "патриотизмот" на америте... како и што предвидев...

Жалам што останав цела ноќ

Ова е :)

Сандра ме разнежни на кра :pipi:

ИоСоњо Остај ти таа работа, битно ми се направи ќејфот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom