- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Два пати така се онаквев и сега имам две деца. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, само што немаше да прво прашање на свадба за младите да биде „трудна е невестава“ шо ви текна да се земете ако еден не беше доволен. Да тешко веројатно но шансите иако се мали не се еднакви на нула. Затоа ум во глава на сите за да не треба после чистење или други работи...[DOUBLEPOST=1433331671][/DOUBLEPOST]Ако не си се измочал и си клецал без кондом толку ти е.
Другарче едно сеа свадба праеше ради таква ствар. Со среќа[DOUBLEPOST=1433331185][/DOUBLEPOST]
Дај излезете од тој филм "еден сперматозоид е доволен" жити се. Воопшто не е лесно да затрудниш некоја, а и да беше таков случајот ќе џиткавме еден сперматозоид а не шес миљони кои треба да работат тимски за на крај еден да се "посреќи".
Сега сѐ ти поверувавме, терај ова на гламстик темава а и форумов не е за зафрканција...А јас да прашам после година и пол без секс овој викенд имав прилика и само со орал завршив и тоа траеше само 20 секунди, не можам уште да се смирам, мислите ми одат на тоа дека имам болест наречена брза ејакулација или тоа беше нормална реакција на моето тело после толку време без секс?
па од едно 20 секундно свршвање во годинаипол не можеш да кажеш до што е, види како ќе ти оди понатаму и не мисли многу на тоа, многу фактори влијаат на оргазмот, расположение, конзумиран алкохол, напаленост, долга апстиненција..... ич да не му се мислиш ако почне да ти се повторува тогаш барај совет, сега не.А јас да прашам после година и пол без секс овој викенд имав прилика и само со орал завршив и тоа траеше само 20 секунди, не можам уште да се смирам, мислите ми одат на тоа дека имам болест наречена брза ејакулација или тоа беше нормална реакција на моето тело после толку време без секс?
Точно, само што немаше да прво прашање на свадба за младите да биде „трудна е невестава“ шо ви текна да се земете ако еден не беше доволен. Да тешко веројатно но шансите иако се мали не се еднакви на нула. Затоа ум во глава на сите за да не треба после чистење или други работи...
па од едно 20 секундно свршвање во годинаипол не можеш да кажеш до што е, види како ќе ти оди понатаму и не мисли многу на тоа, многу фактори влијаат на оргазмот, расположение, конзумиран алкохол, напаленост, долга апстиненција..... ич да не му се мислиш ако почне да ти се повторува тогаш барај совет, сега не.
Значи тоа е сосема извртена логика на нештата. Да, жената затруднува од еден сперматозоид, но еден сперматозоид не е доволно да ја затрудни. Тоа се две различни тези.
Изолирај еден сперматозоид и стави и го у пичка и види дал ќе затрудни. Јас ти гарантирам дека 1000 од 1000 пати нема да се деси нишо.[DOUBLEPOST=1433331782][/DOUBLEPOST]
Фала другар на утехата :-D
не го фрлај сега во поголема депресија чоеко ем свршил брзо, ем легално не ни добил оралкаРеално по 20 секундно свршавање немоеш да каеш дека ти дала оралка![]()
Да, и јас го поддржувам тој муабет но реално од тестис до отвор може многу повеќе да заостанат од само еден. За оплодување треба милион услови да се исполнат ама да бидиме реални има пезброј примери кога некој мислел дека го прекинал чинот на некој начин а пак се случила бременост. Секој случај е поединечен и тука нема многу за муабет...Значи тоа е сосема извртена логика на нештата. Да, жената затруднува од еден сперматозоид, но еден сперматозоид не е доволно да ја затрудни. Тоа се две различни тези.
Изолирај еден сперматозоид и стави и го у пичка и види дал ќе затрудни. Јас ти гарантирам дека 1000 од 1000 пати нема да се деси нишо.[DOUBLEPOST=1433331782][/DOUBLEPOST]
Реално по 20 секундно свршавање немоеш да каеш дека ти дала оралка![]()
абе к.... примети дека сум нервозен и дека нема да издржам долго и го лапна целиот до врат Game Over и почна да ми се смее пичка му матерне го фрлај сега во поголема депресија чоеко ем свршил брзо, ем легално не ни добил оралка
абе к.... примети дека сум нервозен и дека нема да издржам долго и го лапна целиот до врат Game Over и почна да ми се смее пичка му матер![]()
Да, и јас го поддржувам тој муабет но реално од тестис до отвор може многу повеќе да заостанат од само еден.
требаше и ти да му го испушиш и да му се смееш да види како е !абе к.... примети дека сум нервозен и дека нема да издржам долго и го лапна целиот до врат Game Over и почна да ми се смее пичка му матер![]()
хахаах добро де една граматичка грешка ке ме зезате цело времетребаше и ти да му го испушиш и да му се смееш да види како е !