Оргазам па повторно секс, ОПАСНОСТ ?

• Креатор на темата Креатор на темата nadez
  • Време на започнување Време на започнување
И мене тоа ми е муабетот, на едно џиткање имаш просек 200 миљона сперматозоиди, така да у курац ти остануваат едно минимум 10 миљона ако не се измочаш..
(математикиве ни газат :D)
Додај дека и мочан (пак математика) 1/10 од нив сѐ уште се внатре :D

Сакам да прашам дали после свршувањето е опасно да се има повторно секс, дали се големи шансите за бременост ?
Ако мочаш после секс и го и измиеш, шансите за трудно, си ги сведуваш на 0, можеш и 3 партии да правиш па да не останете трудни, нема гајле само внимавај да не останало сперма.

Ако мочаш после секс и го и измиеш, шансите за трудно, си ги сведуваш на 0, можеш и 3 партии да правиш па да не останете трудни, нема гајле само внимавај да не останало сперма.
Епа лошотобе што не мочав,само се избришав [emoji53]

А јас да прашам после година и пол без секс овој викенд имав прилика и само со орал завршив и тоа траеше само 20 секунди, не можам уште да се смирам, мислите ми одат на тоа дека имам болест наречена брза ејакулација или тоа беше нормална реакција на моето тело после толку време без секс?

Друг пат во таква ситуација кога си ептен напален и свршиш брзо ќе си се спуштиш доле кај момата и ќе игра јазикот додека го одмориш малце и биде спремен за втора шанса :D
И чаша вино-две за опуштање нема да биде лошо, често пати знае и да ја одложи ејакулацијата.

Aбе дека не се затруднува лесно не се затруднува (пошо паројте ко че пра дете си прават пресметки, и сите метании со ред за да фати ко шо велат стари)

Ама од друга страна имаш абдали кои фушарски го склепале без овие метании пресметки курци и палци.

Не сакам да речам дека си абдал, но дека фушарски мож си го склепал, то е можно :D

Во меѓувреме не ја плаши девојката оти можи да ја стресосаш, а то стресосување да и се одрази во каснење на менструацијата, а то каснење на менструацијата ако не го проверите со тест и преглед (пошто глем некои основни работи не ви се познати, па така мож да се деси и то) можи да резултира со купување веренички прстен, а то купување со веренички прстен можи да ти ја донеси женската дома да ти биди жена и погоди што? Мож да и дојди менструација после сето то. И ти ем женет, ем заебан ако си клецал без кондом, па и по оргазам.

Сепак на крај имај @nadez дека не е трудна.

абе к.... примети дека сум нервозен и дека нема да издржам долго и го лапна целиот до врат Game Over и почна да ми се смее пичка му матер :cautious:
Не дека ова не е сериозен проблем, но многу поголем проблем е доколку ти го лапне цел, и тоа сосе јајца. Е тогаш се бара пиштол половен, или евентуално ортома, а не совет на форум.

Не дека ова не е сериозен проблем, но многу поголем проблем е доколку ти го лапне цел, и тоа сосе јајца. Е тогаш се бара пиштол половен, или евентуално ортома, а не совет на форум.
Не барам совет :D, но се секирам малиот не издржа ни минута :confused:, фактички не доживеав ништо а долго го очекував моментот, и на крај на краиштата што ке ми даваш совет вајлда не си уролог или невролог.

Не барам совет :D, но се секирам малиот не издржа ни минута :confused:, фактички не доживеав ништо а долго го очекував моментот.
Требало да го испукаш претходно, да му набиеш кондиција на малиот, за да не колабира уште не почнат, после 20 секунди.

Ако не си се измочал и си клецал без кондом толку ти е.
Другарче едно сеа свадба праеше ради таква ствар. Со среќа :D[DOUBLEPOST=1433331185][/DOUBLEPOST]

Дај излезете од тој филм "еден сперматозоид е доволен" жити се. Воопшто не е лесно да затрудниш некоја, а и да беше таков случајот ќе џиткавме еден сперматозоид а не шес миљони кои треба да работат тимски за на крај еден да се "посреќи".
Ти го уби сега психички ,а типот убав ник си ставил .

Мислев свршување на страна и после некоја минута да се продолжи пак со секс без кондом и првиот и вториот пат, а со свршување на страна, мислев остатоците на него од првиот пат дали се опасни за забременување

Најубаво ти е ако не сакаш да го измиеш или да мочаш,на паузите помеѓу партиите женска ти да ти го исчисти со устата,т.е. добра оралка.
Така е кај мене и до сега да сум здрав и жив се е ок,не сум придонесол за наталитетот во нашава државичка.
Убав совет ти е,може да го примениш.Ем ради безбедност,ем ради задоволство. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom