Оргазам па повторно секс, ОПАСНОСТ ?

• Креатор на темата Креатор на темата nadez
  • Време на започнување Време на започнување
А јас да прашам после година и пол без секс овој викенд имав прилика и само со орал завршив и тоа траеше само 20 секунди, не можам уште да се смирам, мислите ми одат на тоа дека имам болест наречена брза ејакулација или тоа беше нормална реакција на моето тело после толку време без секс?

Ако не си се измочал и си клецал без кондом толку ти е.
Другарче едно сеа свадба праеше ради таква ствар. Со среќа :D[DOUBLEPOST=1433331185][/DOUBLEPOST]

Дај излезете од тој филм "еден сперматозоид е доволен" жити се. Воопшто не е лесно да затрудниш некоја, а и да беше таков случајот ќе џиткавме еден сперматозоид а не шес миљони кои треба да работат тимски за на крај еден да се "посреќи".
Точно, само што немаше да прво прашање на свадба за младите да биде „трудна е невестава“ шо ви текна да се земете ако еден не беше доволен. Да тешко веројатно но шансите иако се мали не се еднакви на нула. Затоа ум во глава на сите за да не треба после чистење или други работи...[DOUBLEPOST=1433331671][/DOUBLEPOST]
А јас да прашам после година и пол без секс овој викенд имав прилика и само со орал завршив и тоа траеше само 20 секунди, не можам уште да се смирам, мислите ми одат на тоа дека имам болест наречена брза ејакулација или тоа беше нормална реакција на моето тело после толку време без секс?
Сега сѐ ти поверувавме, терај ова на гламстик темава а и форумов не е за зафрканција...
пс: чеканот и секирчето како како во Кочани, друг лек нема...

па од едно 20 секундно свршвање во годинаипол не можеш да кажеш до што е, види како ќе ти оди понатаму и не мисли многу на тоа, многу фактори влијаат на оргазмот, расположение, конзумиран алкохол, напаленост, долга апстиненција..... ич да не му се мислиш ако почне да ти се повторува тогаш барај совет, сега не.
И јас имам свршвано после 10 “убоди“ а ми се има случвано во 11 вечер да и се качам на женската и дури кај 1 сабајле да ми дојде “благото“ сопауза чоек и да одмори и до ВЦ да појде и да си касне нешто

Точно, само што немаше да прво прашање на свадба за младите да биде „трудна е невестава“ шо ви текна да се земете ако еден не беше доволен. Да тешко веројатно но шансите иако се мали не се еднакви на нула. Затоа ум во глава на сите за да не треба после чистење или други работи...

Значи тоа е сосема извртена логика на нештата. Да, жената затруднува од еден сперматозоид, но еден сперматозоид не е доволно да ја затрудни. Тоа се две различни тези.
Изолирај еден сперматозоид и стави и го у пичка и види дал ќе затрудни. Јас ти гарантирам дека 1000 од 1000 пати нема да се деси нишо.[DOUBLEPOST=1433331782][/DOUBLEPOST]
па од едно 20 секундно свршвање во годинаипол не можеш да кажеш до што е, види како ќе ти оди понатаму и не мисли многу на тоа, многу фактори влијаат на оргазмот, расположение, конзумиран алкохол, напаленост, долга апстиненција..... ич да не му се мислиш ако почне да ти се повторува тогаш барај совет, сега не.

Реално по 20 секундно свршавање немоеш да каеш дека ти дала оралка :D

Значи тоа е сосема извртена логика на нештата. Да, жената затруднува од еден сперматозоид, но еден сперматозоид не е доволно да ја затрудни. Тоа се две различни тези.
Изолирај еден сперматозоид и стави и го у пичка и види дал ќе затрудни. Јас ти гарантирам дека 1000 од 1000 пати нема да се деси нишо.[DOUBLEPOST=1433331782][/DOUBLEPOST]

Фала другар на утехата :-D

не го фрлај сега во поголема депресија чоеко ем свршил брзо, ем легално не ни добил оралка

Да, и јас го поддржувам тој муабет но реално од тестис до отвор може многу повеќе да заостанат од само еден. За оплодување треба милион услови да се исполнат ама да бидиме реални има пезброј примери кога некој мислел дека го прекинал чинот на некој начин а пак се случила бременост. Секој случај е поединечен и тука нема многу за муабет...

Другар, ако си свршил еднаш, и после си ја клецал без да се измочаш, без кондом, деј афтер пиплула под хитно.
Шансите се Големи.

не го фрлај сега во поголема депресија чоеко ем свршил брзо, ем легално не ни добил оралка
абе к.... примети дека сум нервозен и дека нема да издржам долго и го лапна целиот до врат Game Over и почна да ми се смее пичка му матер :cautious:

абе к.... примети дека сум нервозен и дека нема да издржам долго и го лапна целиот до врат Game Over и почна да ми се смее пичка му матер :cautious:
:zver:

Да, и јас го поддржувам тој муабет но реално од тестис до отвор може многу повеќе да заостанат од само еден.

И мене тоа ми е муабетот, на едно џиткање имаш просек 200 миљона сперматозоиди, така да у курац ти остануваат едно минимум 10 миљона ако не се измочаш..
(математикиве ни газат :D)

требаше и ти да му го испушиш и да му се смееш да види како е !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom