Nik20
Неверификуван член од немаштија
ја мислев во сдс ги ценевте барем вашите новинари од алфа и А1 ама изгледа нема бирање на средства за доаѓање до власт.А ти досега аргументи даваше?![]()
Јас мислев маката си ја кажуваш,прости мислев да ти оставам простор да се излесниш.
смеј се, буквално за смеење е е работава, се кажуваш дипломиран економист, ровариш по темиве а имаш основни непознавања не само од економија туку и од животот, иако си стара. Ја неам мака ни од тие ни од тие, а ти ако мислиш со провокација ќе ме изнервираш, ќе ме натераш да му дадам доверба на шефот твој тешко......
и носи ме во потпис, неам мака ја од крекачи како тебе!!!
--- надополнето ---
ќе забораев, пошто обичај ти е или да пренесуваш мислење од тема, или да го модификуваш, стави линк, да видиме на кој ќе му се смеат, не овака да вадиш од контекст мислења!J.Zanetti напиша:ја мислев во сдс ги ценевте барем вашите новинари од алфа и А1 ама изгледа нема бирање на средства за доаѓање до власт.
смеј се, буквално за смеење е е работава, се кажуваш дипломиран економист, ровариш по темиве а имаш основни непознавања не само од економија туку и од животот, иако си стара. Ја неам мака ни од тие ни од тие, а ти ако мислиш со провокација ќе ме изнервираш, ќе ме натераш да му дадам доверба на шефот твој тешко......
и носи ме во потпис, неам мака ја од крекачи како тебе!!!

и само ќе додам за атмосфера дека леандра ве дрибла како Ибрахимовиќ