|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
Не знам за вас дечки ама мене преку глава ми е да живеам во тиња. Можеби дојде моментот за порадикални начини на искажување на револт кон економската политика на секоја Влада.
Последниот бран поскапувања ми ја прели чашата! Не се издржува веќе.
Пример: Во Јули/Август 2008 година нафтата беше 147 долари барел и вредност на доларот околу 50 денари Цената на бензините беа 78 денари. Со истата вредност на доларот сега, а цената 88 долари ...цената е 73 денари за литар.
Кој кого прави будала?!
Да не зборувам за тоа како подмолно секоја Нова Година ја зголемуваат цената на струјата и парното, а преку годината ветуваат на телевизија дека нема да дозволат зголемување на цената!
Дали мислите дека веќе е време да се организираат протести?
Го допревме дното на Европа. Нема земја со полош стандард на живеење од нашиот.
Дали ќе останеме неми и ќе пишуваме за тоа колку ни е шит во нашите колумни, форуми, блогови, facebook-статуси, twitter или може нешто реално да се превземи?
Последниот бран поскапувања ми ја прели чашата! Не се издржува веќе.
Пример: Во Јули/Август 2008 година нафтата беше 147 долари барел и вредност на доларот околу 50 денари Цената на бензините беа 78 денари. Со истата вредност на доларот сега, а цената 88 долари ...цената е 73 денари за литар.
Кој кого прави будала?!
Да не зборувам за тоа како подмолно секоја Нова Година ја зголемуваат цената на струјата и парното, а преку годината ветуваат на телевизија дека нема да дозволат зголемување на цената!
Дали мислите дека веќе е време да се организираат протести?
Го допревме дното на Европа. Нема земја со полош стандард на живеење од нашиот.
Дали ќе останеме неми и ќе пишуваме за тоа колку ни е шит во нашите колумни, форуми, блогови, facebook-статуси, twitter или може нешто реално да се превземи?
)))