Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лоша беше, добро ја снајде. Нек се гони и ич да не ја памтам. Не иде ова више вака, што е многу многу е. Глупа година. Не се осмелувам и нема да кажам полошо не може да е, зашо марфи и неговите тролфејс закони ќе се избацат од негде.
Добра страна, бев две недели во Италија на летна школа, тоа беше позитивно искуство. На емотивен план пар убави моменти и неиздржлива болка и дупка во мене.
Грдо годиниште.
Немам желби, ни очекувања, ни соништа, затоа што све тоа отиде во неповрат. Само сакам да сум здрава и жива, како и моите најблиски. Се останато, далеку е зад мене. Јас соништа више не сонувам. Во се што верував падна во вода и во мене има само разочарување, таман почна и самодоверба да ми се зголемува и тоа отиде у к. Така да, ќе си траам годинава, без надежи, очекувања и желби. На Нова Година ќе си посакам само здравје, желби не замислувам.
Позитивност, позитивизам е нешто друго.Аман бре ме наежи. Дај малце позитивизам, млади сме уште мајкуму стара.
Аман бре ме наежи. Дај малце позитивизам, млади сме уште мајкуму стара.