Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Нека не ве лаже @B_O_K_I , кога и да имало тура со него, двајца-тројца "гинат" (меѓу нив и јас), во најмал случај пукаат "тикви" од дрва. :D:ROFLMAO::ROFLMAO:
Немој не шири муабети ке се исплашат луѓето :D
има плачковица ( маратон ), питијада ( велес ), Велес-Јасеново-Велес ( со велес бајкинг ), има прилепско поле од туриве по другиве градови а тука во скопје стално се вози еве гледам MBR организираат некоја тура ( Теферич > Сопиште > Соње > Водно > Крст > Средно Водно > Чистилиште > Капиштец > Жданец > Горно Нерези > Горен Крушопек > Лака > Крушопек > Шишево 48 км ) ... се вози цело време само не кажуваат се кријат :D
А да ќе заборавев @Acohipmk организира ноќно утре до врв на водно.
Маратониве ги откажав ми здосадија и муабетот ми беше тука ние да се организираме некоја помала вожња водно например да направиме и да се закотвиме у некоја кафана.

Еј немојте вака лиги да ми правите. Да го средам бандажот прво, па после идете негде :D.

Еве тура
Кочо>Средно>Врв>Гунда>рандом друга патека>средно>Капиштец ДХ>Лезет

од форумов организирано возиме: @КвикСилвер (му се заеба бандаш во потрага по нов е ), @Acohipmk ( ги организира ноќните на водно секоја среда ) @Ficiani, @Tegla и уште 2-3ца на кои не им ги знам форумските никови :D. Интересно е пред се дружба а после и нели вожњата :D и што е најважно сите се топ дечки :)

Може и Долно-Горно Количани, Преслап и доле во рибникот да се одседи некој саат.

Да не знае некој каде може да најдам по Скопјево оригинал XTR/XT Resin плочки за диск кочници ???
Исти вакви како на сликите.

shimano-xtr-xt-slx-alfine-br-m985-resin-disc-brake-replacement-pads-Y8J79801A.jpg

01.jpg
Oд chainreactioncycles пoрaчaјси

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Еј немојте вака лиги да ми правите. Да го средам бандажот прво, па после идете негде :D.

Еве тура
Кочо>Средно>Врв>Гунда>рандом друга патека>средно>Капиштец ДХ>Лезет
А и ти каков баксуз си значи. :D Што ти се случи, како го искриви ??[DOUBLEPOST=1442954252][/DOUBLEPOST]
Oд chainreactioncycles пoрaчaјси

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Не зезај ?? :ROFLMAO: За од таму знам, за во СК прашав. :)

А и ти каков баксуз си значи. :D Што ти се случи, како го искриви ??[DOUBLEPOST=1442954252][/DOUBLEPOST]
Не зезај ?? :ROFLMAO: За од таму знам, за во СК прашав. :)
абе се фрла од водно и после друг му е крив :D ... на тешки маки е пошто бара 27.5 ка :(

@zocc

Паднав во паркот кај Гази Баба. Бев у Пробајк на центрирање, ептен бил заебан. Треба да го однесам по другиве точкари. :D
А бе ни си играј ако е толку зезнат, купи си нов (појак) обрач и жици и чао-пријатно.[DOUBLEPOST=1442954747][/DOUBLEPOST]
абе се фрла од водно и после друг му е крив :D ... на тешки маки е пошто бара 27.5 ка :(
Хаха, толку ли е тешко да се најде нов ??

А бе ни си играј ако е толку зезнат, купи си нов (појак) обрач и жици и чао-пријатно.[DOUBLEPOST=1442954747][/DOUBLEPOST]
Хаха, толку ли е тешко да се најде нов ??
Па лесно е ама со цениве се преценуваат :D

Има една нова стаза шо ја октрив на ББФ завчера, пред првите камења на Гунда, се исклучуваш лево и има некоја 2-3км стаза која иде до Нерези надоле накај Крушопек (десно накај долно нерези/хром).

Добра XC стаза е, на некои предели е стрмничка и адреналинска а има и DH елементи кај шо ја се симињам од точак :D

Ај, еве и јас, добротвор, Добромир. :ROFLMAO: Подарувам половни Shimano RT56 160мм дискови со 6 дупки, многу малку возени. Само за Resin плочки, од метални ќе се оштетат. Пожелно е да биде некој од СК или пак да дојде да си ги земе, ако е од надвор. Искрено, немам време да се занимавам со Карго. Кој прв се јави, тој ги добива. И бидете фер, нека се јави некој што стварно му требаат !!!20150920_200800.jpg

А бе ни си играј ако е толку зезнат, купи си нов (појак) обрач и жици и чао-пријатно.
Тоа е проблемот, пари треба да се склопат :D. Во пробајк WTB 2900 денари, не знам дали комплет цел бандаж или само обрачот. Ваљда бандаж. А по другиве продавници не знам ни дали има воопшто. Едино @B_O_K_I да каже за кај Гоце дали носи?

Тоа е проблемот, пари треба да се склопат :D. Во пробајк WTB 2900 денари, не знам дали комплет цел бандаж или само обрачот. Ваљда бандаж. А по другиве продавници не знам ни дали има воопшто. Едино @B_O_K_I да каже за кај Гоце дали носи?
Ке му јавам поручек и ќе ти кажам. Види со колку дупки ти е обрачот и пишими.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom