Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
биди конкретен^ Ја прв пат глеам сеа да ти кажам
Инаку сигурно знаете али ај да споделиме ипак батево вози Ф8![]()
Што и да вози, не битно, браво за гестот и не себичноста.Инаку сигурно знаете али ај да споделиме ипак батево вози Ф8
![]()
![]()
Има човекот, вишок по дома.Александар распродаде се и сешто за џабе пари, од точаци и опрема до неважни аксесоари. Секоја чест нему.
Па да не лутам по градов, си викам да не знае некој кај ги има, не се наоѓаат овие лесно. Да го спремам точаков за следната сезона, стариве ми се при крај - како и сезонава, па да не останам со рацете во џеб кога највеќе ќе ми требаат.Зоц конечно и ти нешто да прашашпошо у претходниве 100страни само одговраш-делиш совети
![]()
Рипаат на улица кога на тротоарите има непрописно паркирано коли, контејнери, билборди, градилишта.... или пешаци кои намерно не се тргаат, а те гледа дека си позади него. Ете затоа.Што е бре оваа гужва со велосипеди.
Возачите на автомобиле не биле совесни и културни.
А дали велосипедистите се совесни и културни со тоа што возат по сред улица од тротоар на улуца рипаат како во базен па кога некој ќе биде повреден шоферот на автомобилот бил виновен.
Па што не ме "заустави" ??зоц прееска кај 17.оо те видов карши симпо со чоперот тераше накај центар![]()
на сред пешачки беше уз уште 15 други луѓе што поминувааПа што не ме "заустави" ??
Аха, ми текна, на раскрсницата. Е јас не те видов.на сред пешачки беше уз уште 15 други луѓе што поминуваа![]()
има плачковица ( маратон ), питијада ( велес ), Велес-Јасеново-Велес ( со велес бајкинг ), има прилепско поле од туриве по другиве градови а тука во скопје стално се вози еве гледам MBR организираат некоја тура ( Теферич > Сопиште > Соње > Водно > Крст > Средно Водно > Чистилиште > Капиштец > Жданец > Горно Нерези > Горен Крушопек > Лака > Крушопек > Шишево 48 км ) ... се вози цело време само не кажуваат се кријатДајте некоја вожња да договориме доста по раскрсници се гледате...