Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
^ Ја прв пат глеам сеа да ти кажам

Инаку сигурно знаете али ај да споделиме ипак батево вози Ф8 :X3:

2wbuyky.jpg

24vurrt.jpg

Да не знае некој каде може да најдам по Скопјево оригинал XTR/XT Resin плочки за диск кочници ???
Исти вакви како на сликите.

shimano-xtr-xt-slx-alfine-br-m985-resin-disc-brake-replacement-pads-Y8J79801A.jpg

01.jpg

Зоц конечно и ти нешто да прашаш:pos: пошо у претходниве 100страни само одговраш-делиш совети (y)

Што е бре оваа гужва со велосипеди.
Возачите на автомобиле не биле совесни и културни.
А дали велосипедистите се совесни и културни со тоа што возат по сред улица од тротоар на улуца рипаат како во базен па кога некој ќе биде повреден шоферот на автомобилот бил виновен.

Зоц конечно и ти нешто да прашаш:pos: пошо у претходниве 100страни само одговраш-делиш совети (y)
Па да не лутам по градов, си викам да не знае некој кај ги има, не се наоѓаат овие лесно. Да го спремам точаков за следната сезона, стариве ми се при крај - како и сезонава, па да не останам со рацете во џеб кога највеќе ќе ми требаат. :)[DOUBLEPOST=1442950713][/DOUBLEPOST]
Што е бре оваа гужва со велосипеди.
Возачите на автомобиле не биле совесни и културни.
А дали велосипедистите се совесни и културни со тоа што возат по сред улица од тротоар на улуца рипаат како во базен па кога некој ќе биде повреден шоферот на автомобилот бил виновен.
Рипаат на улица кога на тротоарите има непрописно паркирано коли, контејнери, билборди, градилишта.... или пешаци кои намерно не се тргаат, а те гледа дека си позади него. Ете затоа.
А тоа дека се вози (автомобили) лудо во последно време, никој не може да ми го побие фактот, секој ден сум активен учесник во сообраќајот и на велосипед и со кола. Кога ќе направат соодветни патеки за велосипеди, тогаш и ние ќе возиме по пропис.

Последно уредено:
Дајте некоја вожња да договориме доста по раскрсници се гледате...
има плачковица ( маратон ), питијада ( велес ), Велес-Јасеново-Велес ( со велес бајкинг ), има прилепско поле од туриве по другиве градови а тука во скопје стално се вози еве гледам MBR организираат некоја тура ( Теферич > Сопиште > Соње > Водно > Крст > Средно Водно > Чистилиште > Капиштец > Жданец > Горно Нерези > Горен Крушопек > Лака > Крушопек > Шишево 48 км ) ... се вози цело време само не кажуваат се кријат :D
А да ќе заборавев @Acohipmk организира ноќно утре до врв на водно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom