Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој не шири муабети ке се исплашат луѓетоНека не ве лаже @B_O_K_I , кога и да имало тура со него, двајца-тројца "гинат" (меѓу нив и јас), во најмал случај пукаат "тикви" од дрва.![]()
Маратониве ги откажав ми здосадија и муабетот ми беше тука ние да се организираме некоја помала вожња водно например да направиме и да се закотвиме у некоја кафана.има плачковица ( маратон ), питијада ( велес ), Велес-Јасеново-Велес ( со велес бајкинг ), има прилепско поле од туриве по другиве градови а тука во скопје стално се вози еве гледам MBR организираат некоја тура ( Теферич > Сопиште > Соње > Водно > Крст > Средно Водно > Чистилиште > Капиштец > Жданец > Горно Нерези > Горен Крушопек > Лака > Крушопек > Шишево 48 км ) ... се вози цело време само не кажуваат се кријат
А да ќе заборавев @Acohipmk организира ноќно утре до врв на водно.
Oд chainreactioncycles пoрaчaјсиДа не знае некој каде може да најдам по Скопјево оригинал XTR/XT Resin плочки за диск кочници ???
Исти вакви како на сликите.
![]()
![]()
А и ти каков баксуз си значи.Еј немојте вака лиги да ми правите. Да го средам бандажот прво, па после идете негде.
Еве тура
Кочо>Средно>Врв>Гунда>рандом друга патека>средно>Капиштец ДХ>Лезет
Не зезај ??Oд chainreactioncycles пoрaчaјси
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
абе се фрла од водно и после друг му е кривА и ти каков баксуз си значи.Што ти се случи, како го искриви ??[DOUBLEPOST=1442954252][/DOUBLEPOST]
Не зезај ??За од таму знам, за во СК прашав.
![]()
А бе ни си играј ако е толку зезнат, купи си нов (појак) обрач и жици и чао-пријатно.[DOUBLEPOST=1442954747][/DOUBLEPOST]@zocc
Паднав во паркот кај Гази Баба. Бев у Пробајк на центрирање, ептен бил заебан. Треба да го однесам по другиве точкари.![]()
Хаха, толку ли е тешко да се најде нов ??абе се фрла од водно и после друг му е крив... на тешки маки е пошто бара 27.5 ка
![]()
Па лесно е ама со цениве се преценуваатА бе ни си играј ако е толку зезнат, купи си нов (појак) обрач и жици и чао-пријатно.[DOUBLEPOST=1442954747][/DOUBLEPOST]
Хаха, толку ли е тешко да се најде нов ??
Тоа е проблемот, пари треба да се склопатА бе ни си играј ако е толку зезнат, купи си нов (појак) обрач и жици и чао-пријатно.
Ке му јавам поручек и ќе ти кажам. Види со колку дупки ти е обрачот и пишими.Тоа е проблемот, пари треба да се склопат. Во пробајк WTB 2900 денари, не знам дали комплет цел бандаж или само обрачот. Ваљда бандаж. А по другиве продавници не знам ни дали има воопшто. Едино @B_O_K_I да каже за кај Гоце дали носи?