честа
Спор
Ти беше тука? или не ..

Абе јас сликав цело време и затоа ме нема по слики, ако мислеше на тоа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти беше тука? или не ..
Не мислев на тоа него мислев на тоа дали ти беше со овие ... тоа ми беше прашањето
Абе јас сликав цело време и затоа ме нема по слики, ако мислеше на тоа.![]()
Јас сум еден од нив.Не мислев на тоа него мислев на тоа дали ти беше со овие ... тоа ми беше прашањето![]()
Интересно според она што го видов и прочитав стварно добра идеја и супер е што сте си ја реализиралеЈас сум еден од нив.![]()
Незнам што возиш и како, ама еве ќе ти ја кажам мојата комбинација, Кенда крос гуми 400/500 денари мислам беа и некои внатрешни искрено незнам што марка беа 180 денари со попуст ги земав мислам. После 400 километри уште ми се нема гума дупнато а ги имам возено по секаков терен, секаков.Луѓе помагајте.Поради тие пусти гуми ќе баталам и велосипедизам и се.Си ги сокинав нервите поради внатрешните.Па не е возможно на секое едно возење да ми се дупи гума.Дајте кажувајте некој лек за тоа пошто веќе преку кур ми е.
Имаш среќа.Ама не верувам дека ни внатрешна од 2000-3000 денари би ме спасила мене.Пред 20-ина минути извадив 1 cm шпенка од задната гума, а ја сменив внатрешната пред 1 недела.Незнам што возиш и како, ама еве ќе ти ја кажам мојата комбинација, Кенда крос гуми 400/500 денари мислам беа и некои внатрешни искрено незнам што марка беа 180 денари со попуст ги земав мислам. После 400 километри уште ми се нема гума дупнато а ги имам возено по секаков терен, секаков.
јас возам со kenda max Мислам дека беа дали тоа се истите? или пак не мада јас најискрено ги земав 700 ден.Незнам што возиш и како, ама еве ќе ти ја кажам мојата комбинација, Кенда крос гуми 400/500 денари мислам беа и некои внатрешни искрено незнам што марка беа 180 денари со попуст ги земав мислам. После 400 километри уште ми се нема гума дупнато а ги имам возено по секаков терен, секаков.
За 3,000 денари порачај си надворешни од Белгија кои од стакло немаат галје и од други работи премногу тешко се дупнувалеИмаш среќа.Ама не верувам дека ни внатрешна од 2000-3000 денари би ме спасила мене.Пред 20-ина минути извадив 1 cm шпенка од задната гума, а ја сменив внатрешната пред 1 недела.Читав на интернет дека за дополнителна заштита ставале уште една надворешна (со исечени сајли од стрната) под надворешната а над внатрешната но незнам дали тоа е можно.
Ѓабе.Од кај Арсо официјалниот увозник на Drag велосипеди во Македонија купив Schwalbe Black Jack 1200 денари и CST 400-500 денари.Уште на првото возење од Schwalbe-от ми испадна сајлата што ја одржува конструкцијата на гумата и која што ја држи во бандашот.Ја заменив со ист модел но не ја испробав.Скоро после 6 месеци од купувањето земав да ја испробам.После првото возење истиот проблем и сега така ми стои.Во мисла сум старата предна Kenda да ја заменам со Rubena но треба да подсоберам малку пари.јас возам со kenda max Мислам дека беа дали тоа се истите? или пак не мада јас најискрено ги земав 700 ден.
--- надополнето: 25 април 2013 во 20:26 ---
За 3,000 денари порачај си надворешни од Белгија кои од стакло немаат галје и од други работи премногу тешко се дупнувалеа ако имаш некоја надворешна од пазар купена одма смени ја купи си по асална гума од продавница