Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Иста таква километража имав и јас но има еден проблем кај неа ... се пореметува некогаш ептен брзо ако возиш и сл. и после на крајот ќе ти даде 99 Km дека си возел :facepalm: т.е таа ти била најголема брзина инаку јас си земав од џамбо 300 денари километража и до сега добро ми мери :) а веќе ако сакаш да си ја земеш таа што ја постира од огласот ја имас на Зелен пазар во Скопје цена ти е 300 ден. :)

Има име таа километража или само да видам по цена? :)

Има име таа километража или само да видам по цена? :)
Само 2 на зелен пазар кои ги продаваат сега ќе ти дадам слики

и 2 ги даваат по 300 ден. 1a01a76fc428487292fe938b199240a2.jpge5a7ee1a12aa42f782ad4f6bf5cd4ff6.jpg

Само 2 на зелен пазар кои ги продаваат сега ќе ти дадам слики

и 2 ги даваат по 300 ден. Прегледај го приврзокот 62330Прегледај го приврзокот 62331

Бидејќи се два модела тука на сликата кажи ми која километража ја користиш ти што викаш дека ти покажува добро? :)

Бидејќи се два модела тука на сликата кажи ми која километража ја користиш ти што викаш дека ти покажува добро? :)
Оваа ја користев и добра беше за тие пари :icon_mrgr: Само гледај да ја подесиш правилно за да не ти прави проблеми само би ти кажал да не ја купуваш од реклама5 бидејќи на пазар ти е 300 ден а на нет тие дури и поефтина околу 200 ден ... e5a7ee1a12aa42f782ad4f6bf5cd4ff6.jpg

Уште еден реставриран дијамант овој пат Black Diamond - Со здравје да си го возиш пријателе….

Attachments

• DSC_0120.jpg
    DSC_0120.jpg
    622 KB · Прегледи: 30
  • DSC_0125.jpg
    DSC_0125.jpg
    484,7 KB · Прегледи: 27
  • DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    369,9 KB · Прегледи: 28
  • DSC_0128.jpg
    DSC_0128.jpg
    430,8 KB · Прегледи: 26
  • DSC_0131.jpg
    DSC_0131.jpg
    346,9 KB · Прегледи: 27
  • DSC_0132.jpg
    DSC_0132.jpg
    358,2 KB · Прегледи: 28
  • DSC_0141.jpg
    DSC_0141.jpg
    1,7 MB · Прегледи: 27
  • DSC_0142.jpg
    DSC_0142.jpg
    453,4 KB · Прегледи: 29
Во Скопје во 2-3 подобри сервиси ти е 1000 денари комплетен сервис. За другите градови/места не знам

ќе ве замолам.Сакам да земам половен велосипед сличен како на сликава!
todobici-ficha.asp
15678_picture1.jpg

Значи на што треба да внимавам при купувањето?Дали средниот амортизер се заклучува,односно да ми биде како обичен тврд велосипед или мора постојано да амортизира.Исто така за 1,80м сум висок па која големина треба да ја земам.Дали L како кај обичните или некоја друга.

todobici-ficha.asp

Значи на што треба да внимавам при купувањето?Дали средниот амортизер се заклучува,односно да ми биде како обичен тврд велосипед или мора постојано да амортизира.Исто така за 1,80м сум висок па која големина треба да ја земам.Дали L како кај обичните или некоја друга.

Ќе оставам да ти кажат поискусните. Мене само ме интересира што модел е?

todobici-ficha.asp
15678_picture1.jpg

Како прво и основно за што ке ти служи точакот какви патеки ќе возиш, зошто имаш повеќе категории на full suspension точаци. Имаш Trail, All Mountain, Enduro и Downhill има голема разлика во намената деловите и цената.

Само што се вратив пред малце од водно и кој го направил тоа да му никне дрво во сред куќа :mad:

Незнам дали некој бил денеска од вас на водно но ова најискрено и не за смеење бидејќи некој намерно го поставил дрвово пред на сред пат каде што е за спуштање со точак за цела среќа го видов да не го видов ќе отидев јабана :confused: Го сликав да видите и на крај го тргнав целото дрво бидејќи не сакам никој да настрада а дефинтивно не е интересна оваа шега некој што ја има направено некој клинец Photo0285.jpgPhoto0286.jpgPhoto0287.jpgPhoto0290.jpgPhoto0291.jpg

.Sky. што те чуди тешки сељандури има во Скопјево.Погледни само што се случува со велосипедскиве патеки по Скопје.Парадираат пацери по нив па уште те гледа и не се трга! А за патеката покрај кеј муабет да не почнувам.Шеталиште,колички со бебенца,тројца-четворица душбеци се мафтаат лево десно подвижни мети,село весело култура нула.

Еве во Кичево каква е единствената патека...
576814_456834461054622_471154681_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom