Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не е оваа друже, ама ја најдов. Велоспринт, од мечкаров накај последна 24ка, лево во зградите. Сакам да го сменам точакот, ама скапички некако ми се видоа :D
--- надополнето: 12 април 2013 во 22:59 ---
Еве линк:
http://tinyurl.com/bol4s3k

овде вика 2270м така да не продолжува нигде, инаку патекава е земја и има некаде камења, а првиот 1 километар е асфалт.

Еве ти и колку е стрмна, само не е од Јован Крстител туку од подалеку, и одење и враќање:

OBngza2.png
Еве линк:
http://tinyurl.com/bol4s3k

овде вика 2270м така да не продолжува нигде, инаку патекава е земја и има некаде камења, а првиот 1 километар е асфалт.

Еве ти и колку е стрмна, само не е од Јован Крстител туку од подалеку, и одење и враќање:

OBngza2.png

Ne sum ja znael ovaa.Nikogas ne sum ja vozel.Ke probam sepak vo nedela iako kondiciski sum nula.

Inaku da ne znae nekoj kako ke bide merenejevo.Ke merat za sekogo ili samo za natprevaruvackive kategorii???

P.S prostete za latinica.Od tablet pisuvam..

46345_430314867041327_1177935057_n.jpg

Де бре, до толку се лоши Koni-те? :pos:

--- надополнето: 12 април 2013 во 22:59 ---Inaku da ne znae nekoj kako ke bide merenejevo.Ke merat za sekogo ili samo za natprevaruvackive kategorii???
P.S prostete za latinica.Od tablet pisuvam..

Мерење ќе се врши електронски за сите лиценцирани и нелиценцирани натпреварувачи

Зема нешто ново или го надградуваше стариот ?? :)

Конечно го извадив и го средив. Кочницата нешто задна зезаше, ама сега и таа се оправи. Отидов да го испробам :) Ете сум и јас спремен веќе.

Момци ми треба мала помош од вас.
Ме интересира цена на точаков на старо и на ново? Каде може да се најде ваков во Скопје?
schwinn-sprint-fixed-gear-bike.jpg

Од вчера официјално си ја отворив сезоната на возење велосипед. Уживанција, нема ништо подобро од точак, сонце и кеј. Него, додека возев вчера приметив едната педала ми е напукната доста, сакам да ја сменам. Дали некој знае која цени се едни најобични педали?

Од вчера официјално си ја отворив сезоната на возење велосипед. Уживанција, нема ништо подобро од точак, сонце и кеј. Него, додека возев вчера приметив едната педала ми е напукната доста, сакам да ја сменам. Дали некој знае која цени се едни најобични педали?
Од пазар никако да не купуваш педали инаку добри педали имаш во bikestop и prosport од 700 па нагоре

Момци ми треба мала помош од вас.
Ме интересира цена на точаков на старо и на ново? Каде може да се најде ваков во Скопје?
schwinn-sprint-fixed-gear-bike.jpg
Сличен ваков баш правам за еден клиент еве слика му фалат уште некои работи не е DSC_0152.JPG досклопен, имам уште нешто ставено ме мрзи сега да одам да сликам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom