Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што многу да се објаснува цената, карбонски рам, фул суспензија, врвни делови (Shimano XTR група). :)
Незнам, јас да имам ваков точак ќе ми биде страв надвор да го извадам, да не го оштети сонцето :D :D

На другар му треба точак до 100 евра за да не дава пари за автобус за неколку станици, па ме замоли да прашам овде некоj да не знае каде има, ќе бидете од корист се надевам. :)

На другар му треба точак до 100 евра за да не дава пари за автобус за неколку станици, па ме замоли да прашам овде некоj да не знае каде има, ќе бидете од корист се надевам. :)
Кажи му на другар ти поубаво е да купи точак половен за 100 евра повеќе ќе го истера отколку да купи некој собим точак кој не вреди за ти е пари :cautious: е така да му кажеш :)

Кажи му на другар ти поубаво е да купи точак половен за 100 евра повеќе ќе го истера отколку да купи некој собим точак кој не вреди за ти е пари :cautious: е така да му кажеш :)
Фала ќе му кажам..и да ти ја скрши главата! :D

Кога реков дека бара добар? Само боја саглам и за неколку станици му треба. :)

:) Аха ама сепак подобро е да се земе половен отколку нов тапа точак :) ама ете ако некој знае каде има тоа што другар ти бара нека ти каже некој ако знае :)

Како што кажа Lost Angel, за 100 евра може само некоја Sobim крнтија да купи. Подобро нека земе некој точак на старо, ама да е од проверена фирма.

Реално за 100е нема ни бренд велосипед на старо. Почетна цена за талви велосипеди е +-180е, така да за 100е треба некој да му поклони велосипед или да најде некој краден................или последното бренд велосипедот да е 10тина години стар и да треба усте 50-60е да се вложи во него

Или некој кинез да земе за тие пари или нешто ептен старо од бренд велосипеди, како што ти пишаа погоре. Квалитет за тие пари нема. :)

Дечки, дали некој користел држач за телефон? Доста издржливи се, држат добро? Се мислам дали да земам, ќе ми треба за снимање на некој добри вожњи.

qFJTpw06.jpg

Или некој кинез да земе за тие пари или нешто ептен старо од бренд велосипеди, како што ти пишаа погоре. Квалитет за тие пари нема. :)
Кога сме кај буџет гледај што има кај Хрвативе за 300 евра...Нашиве модели од 2009та ги шибаат по цена како нови.

OKVIR Alloy Cross
VILICA Suntour M3010 ADJ
ZA. MJENJAČ Shimano Acera M360, black
RU. MJENJAČA Shimano Altus
POGON Shimano Altus
BROJ ZUBACA front: 48/38/28, rear: 11-32
UPRAVLJAČ Black Comp, Riser, alloy, black
LULICA Black Comp, ahead
SJEDALO Concept EX
CIJEV SJEDALA Black Comp, patent, alloy
KOČNICE Tektro, V-brake, alloy
NABA Alloy (front), Shimano RM30 (rear)
OBRUČI Alloy double wall YAK19
ŽBICE Niro
GUME Schwalbe CX Comp Focus Edition, 40 x 622
PEDALE Alloy two pieces design, with reflectors
BOJA Polarwhite
TEŽINA 12,90 kg

Кога сме кај буџет гледај што има кај Хрвативе за 300 евра...Нашиве модели од 2009та ги шибаат по цена како нови.

OKVIR Alloy Cross
VILICA Suntour M3010 ADJ
ZA. MJENJAČ Shimano Acera M360, black
RU. MJENJAČA Shimano Altus
POGON Shimano Altus
BROJ ZUBACA front: 48/38/28, rear: 11-32
UPRAVLJAČ Black Comp, Riser, alloy, black
LULICA Black Comp, ahead
SJEDALO Concept EX
CIJEV SJEDALA Black Comp, patent, alloy
KOČNICE Tektro, V-brake, alloy
NABA Alloy (front), Shimano RM30 (rear)
OBRUČI Alloy double wall YAK19
ŽBICE Niro
GUME Schwalbe CX Comp Focus Edition, 40 x 622
PEDALE Alloy two pieces design, with reflectors
BOJA Polarwhite
TEŽINA 12,90 kg
И ?? Добро, што толку овој точак се разликува со деловите и цената од кај нас ?? И плус на акција е, што и кај нас имаше точаци во тој ценовен ранг за новогодишните попусти. Како што ми личи на сликата ова не MT бајк туку хибрид, а и деловиве му се слаби. Стварно не знам што се изненади толку. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom