Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По една недела одкако го поставив огласот.Успеа да го продадеш чоперот?![]()

Прегледај го приврзокот 57338Прегледај го приврзокот 57339Прегледај го приврзокот 57340Прегледај го приврзокот 57341
Вредат ли овие дресови за овие пари?како што знам јас овие не се нови ...
Најискрено не мислев да купувам него ме заинтересира бидејќи цената на овие според мене е голема а јас како што приметив не се оргинал а во вучко имаше пред некое време за слична цена далеку подобар дресДоколку се оригинални(без разлика на земја на производство) да, но бидејќи се овие кинески копии(така изгледаат) не вредат бидејки имаш мал милион кинески сајтови каде цената на дресовиве е половина од оваа напоменатата. Поштарина не се наплаќа до Македонија и така. Само треба да почекаш 20-30дена

Хаха уште да беше кај нас.Macedonia by bicycle...
Прегледај го приврзокот 57381
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 20:09 ---
.

Најискрено не мислев да купувам него ме заинтересира бидејќи цената на овие според мене е голема а јас како што приметив не се оргинал а во вучко имаше пред некое време за слична цена далеку подобар дрес![]()
продавница или пак половен сеедно ... и која цена се движат отприлика
Види во Пробајк имаа еден Cube, 8.000 ден. го даваа до утре мислам, исто така тркни и до Бајкмаркет, имаат Merida рамки.Да не знае некој каде можам да си набавам рам?продавница или пак половен сеедно ... и која цена се движат отприлика
![]()

Бев немаат таков рам за моја висинаВиди во Пробајк имаа еден Cube, 8.000 ден. го даваа до утре мислам, исто така тркни и до Бајкмаркет, имаат Merida рамки.![]()

E па чорба, ако не ѕирни по огласиве на пазар3 или реклама5, може ќе улета нешто.Бев немаат таков рам за моја висина![]()
Мислев некаде на друго место да не има ... во секој случај веќе пратам огласи па ќе видиме и нешто правам некој договор со боки па ќе видамE па чорба, ако не ѕирни по огласиве на пазар3 или реклама5, може ќе улета нешто.