Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
има ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2:)??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи

има ли некој форумџија свој сервис за велосипеди???па да прајме бизнис (со попуст нели:pos2:)??да го сервисирам мојот...апаратче доле кај звездите ми треба ново...и други работи

па нормално дека ќе ти дадат попуст кога го сервисираш на секој 3 дена :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Добар е добар само аларм му вради хехе. Инаку јас би одел побеќе на нешто вакво

ЦцЦ каков е точаков :vozbud::vozbud::vozbud: да го имам дома по чели денови ќе се возам :vozbud::vozbud::vozbud:

4881_1169457469477_1019187573_30534338_3125240_n.jpg
[/IMG]
4881_1169457149469_1019187573_30534330_6286635_n.jpg

4881_1169457269472_1019187573_30534333_3824328_n.jpg

Oд денеска на водно.

so mobilen se slikani?
deka i so fotografija se bavam moze da se dogovorime nekad da te slikam:) mislam ako sakas i za mene plus iskustvo

некој???барем да ми предложите сервис и локација и цена да кажете...

so mobilen se slikani?
deka i so fotografija se bavam moze da se dogovorime nekad da te slikam:) mislam ako sakas i za mene plus iskustvo
да да, со нокиа 6220 класик, 5 мегапиксели.. ама се приметува одма..:D

Инаку да , може.. кажи само кога си послободен да напраиме една фотосесија:D

A pazete go ova,
http://sportypal.com/Workouts/Details/11710

ova e od sharski vodi, napraveno so http://www.sportypal.com na nokia N78, neverojatno mnogu dobra aplikacija za mobilen, gi ima istite funkcii kako garmin uredite, "samo" shto razlikata e toa shto e besplatna.
Znachi edinstveno shto vi treba e da imate GPS na mobilniot, ja instalirate, ja startuvate, vozite, vo meguvreme moze da sledite kade se naogate i site informacii za toa so koja brzina se dvizite, kolku imate pominato i.t.n. i na kraj samo potrebna vi e konekcija za da se konektirate so nivniot web sajt za da ja aploudavate trakata so site informacii. Ima nekoj drug shto veke ja ima koristeno aplikacijava?

Добра ствар е ова поготово дека е бесплатно. Инаку си поминал 76 км со велосипед на таков пат? Секоја чест :smir:

Многу обожавам,скоро секој ден возам:smir:

Добра ствар е ова поготово дека е бесплатно. Инаку си поминал 76 км со велосипед на таков пат? Секоја чест :smir:
fala fala, vredese sekoj pominat kilometar, neverojatna priroda, nasekade mali vodopadi, patekata e mnogu dobra, bez mnogu nagornini, za naredna godina koga ke ima povtorno Sharski vodi, ne se ni razmisluvajte dali da odite, neshto shto ednostavno mora da se izvozi

многу сакам да возам точак ама по последно време многу ми се расипува

Па купи си нов некој посаглам.
Другар ми последниве 2 години што вози Амеба Хусар помина еве 7 000км и само 2 пара гуми смени :helou:

BTW ме интересира функционираат ли вакви страни и за кај нас ?

http://www.ioffer.com/i/Durable-Bike-Bicycle-Foam-Handle-Bar-Grips-Blk-Red-106338125

Точакот порано слабо го користев а сега овој месец со Александра одиме на малку подалеки дестинации па интересно ми е. Утре т.е денеска пак ќе возиме.

Точакот порано слабо го користев а сега овој месец со Александра одиме на малку подалеки дестинации па интересно ми е. Утре т.е денеска пак ќе возиме.
Така требааа Кети :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom