Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Koj saka to4ak prodavam jas nov 1 mesec uste 11 meseci garancia t.e sto i da se rasipi go menuvaat odma so 2 diska amortizer .... marka CROSS so shimano ... 16.000 denari so truvativ osovina i dr.MSN sekulovskibt@hotmail.com

SDC11604.JPG

аплоадирај ја на imageshack.us или на tinypic.com и после со жолтото иконче внеси го кодот од сликата. (последниот најчесто)

дефинитивно возење точак ми е најомилено нешто во послениве неколку недели постојано возам дали сами или со друштво !!!

Колку е онаа направа за да можеш да го возиш точакот како статичен?

[MkD]Scout;2599225 напиша:
Btw еве го мојот бајк:D
4190_1146799063031_1019187573_30451133_8255499_n.jpg

Спецификации:
- Преден Амортизер - Rock Shox Tora 318 140mm Air/u Turn/motion control 2009 model
- Бандажи - Specialized P1
- Кочници - Avid BB5 Disc / Rotor 160mm Avid
- Гуми - Front Maxxis Minion DH 2008 / Rear Maxxis Mnion DH 2007
- Рам - Ram 16` mat white
- Гидан - Truvativ XR 700mm
- Стем - Truvativ XR 80mm
- Шипка за седиште - Truvativ Double Clamp
- Седиште - Velo Plush
- Сајли и кошулици - Jagwire
- Шифтери - Sram SX5 shifters
- Менувачи - Front SRAM 3.0 / Rear SRAM SX4
- Пренос - Truvativ ISOFLOW 36
- Запчаник - SRAM DH850 / 8speed.

еве го мојот бајк друже

Скаут што точак имаш???:smir:

трттт

Колку е онаа направа за да можеш да го возиш точакот како статичен?

не сум сретнал никаде по шоповиве таква направа..

16 000 денари беше кога јас се распрашував

16илјади денари за таква глупост?!

Тоа се TACX сталаци за велосипеди и се најквалитетни и најдобри на светот. Вредат за инвестираните пари. Ги користат и професионалните тимови под UCI лиценци

Тоа се TACX сталаци за велосипеди и се најквалитетни и најдобри на светот. Вредат за инвестираните пари. Ги користат и професионалните тимови под UCI лиценци
Има ли некои поевтини, бидејќи не ми требаат сталаци кои се најдобри во светот. :)

Ако се толку и другите сталаци, со тие пари ќе си земам Орбитрек, дури и поевтино ќе ме чини.:toe:

Еве денеска гледав некои огласи. Значи нови Avid Juicy 5 хидраулични дискови преден и заден комплет можат да се најдат за некои 150-180 евра:smir:

отприлика толку се да..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom