- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.812
- Поени од реакции
- 3.069
Сајтот си е одличен, повеќе членови од форумов нарачуваат од таму ако побараш низ претходните страни. Освен shipping, данок и „лежарина“ на DHL ќе треба да платиш ако прекорачиш 22 евра (сосе шипингот го рачунаат на царина) зашто праќаат преку DHL Express сега иако одбереш „standard shipping“. Веројатно поради коронава е тоа. Види го ова и ова мислење за повеќе информации.
Сум нарачувал гуми од bike-discount.de само shipping-от кај нив е 20 евра. Не се покажаа слаби Schwalbe Smart Sam? Можеби некој друг модел да си побараш ако веќе си решен да купуваш нови гуми.
Фала многу за инфото, не сум мн навлезен во овие работи сега си купив точак и излижани се гумите и разгледувам чисто како што има што треба да внимавам.. не сум читам уназад што има пишувано на темава супер што ми посочи.
Не знам кои се слаби јаки чисто што читав инфо за нив и дека гледам ги имаат повеќето точаци. На мојот има rapid rob.. сега дека јас повеќе во град ги возам ваљда ќе ми треба нешто како racing ralph (гледав за истата гума зависи од што технологија има различна цена исто и тоа треба да внимавам). Видов дека на мојов точак предната е 2.2 задната 2.1 width ваљда така е фабрички и задната затоа што влече полесно да оди.. тука нз дали сега двете 2.2 да ги земам (na stranava 2.25 gi pishuva valjda istata merka e ?)
Ако имаш повеќе инфо кои се слаби јаки или би препорачал слободно пиши - пишете

И кога сум тука едно мало прашање само дали е мала/голема работа кога менувам брзини позади менувачот некогаш не ја менува и уште еднаш кога ќе сменам менува две одеднаш. Deore xt e менувачот. Не ми менува мн, малку ме нервира тоа дали е лесен евтин фикс?