theprince
Fan of Irony
- Член од
- 3 февруари 2008
- Мислења
- 1.256
- Поени од реакции
- 155
- Локација
- Утопија
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
28На која бројка одговараат овие гуми 27, 28 ...ве молам за помош
Автоматски споено мислење:
На која бројка одговараат овие гуми 27, 28 ...ве молам за помош
Било која авто перална? Вајда ќе ти биде доста да го помине со вода под притисок.Здраво,
Дали има некој совет каде можам да измијам точак после вожња во скопје?
Во зграда сум и нема чешма за црево да ставам долу, па морав вчера со кал да го приберам, многу кал
Нешто како самопослужна перална со жетони или како некој се снаоѓа ако е во слична ситуација? во центар и населбите наоколу
позз
Било која авто перална? Вајда ќе ти биде доста да го помине со вода под притисок.![]()
Јас мојот го мијам со млаз 2 години скоро, и тоа млаз од кој бојата би испаднала, никогаш не сум имал проблем али мислам тоа е последица дека сам си го одржувам точакот, еднаш месечно добива фул третман така да мислам ке трае долго време.Не е препорачливо со јак млаз вода да се чисти точак, каде и да го чистиш рашири го млазот....
Јас мојот го мијам со млаз 2 години скоро, и тоа млаз од кој бојата би испаднала, никогаш не сум имал проблем али мислам тоа е последица дека сам си го одржувам точакот, еднаш месечно добива фул третман така да мислам ке трае долго време.Не е препорачливо со јак млаз вода да се чисти точак, каде и да го чистиш рашири го млазот....
100% си во право за првото.. на кјубот имав хајес строкер хидраулика пакни не можев да најдам нигде во државава.Шо појак точак, то се многу многу мал асортиман кај нас, речиси и не постојт. Шимано, последивне 2 години е заебано да се нарачат кај нас, многу ретко од продуктите не ги праќет за кај нас скапаниве (постој рестрикција), Кјуб/Радон исто така.
chainreactioncycles, evanscycles, прает достава кај нас преку Ројал Меил (Int.Standard/Signed/Tracked), до душа некогаш и мојт да им се згрешит па за истата цена да ти ги пратат со ДХЛ, исто ќе ги забораев probikekit.co.uk/
bike24.com, bike-components.de, bike-discount.de сите праќет кај нас преку ДХЛ 16/20 евра поштарина, но пази се од овие капајциве овдека дхл зато шо ќе ти го сољупат џебот.
Од 22 евра до 90 евра само ддв 18% и едно 150тина денари (за селотејпот ќе си платиш, зш отвориле да ѕирнат шо имат па ти го залепиле пак). Над 90 евра 5% царина за делој и 18% ддв, облека/патики за возење 23% царина и 18% ддв.
Тажно е ко ке видам дека ХТ М8000 една кочница ни ја продаваат по цена од 8000 денари....една бе алоооо, да тибам државата скапана.100% си во право за првото.. на кјубот имав хајес строкер хидраулика пакни не можев да најдам нигде во државава.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Алат, пари, имагинација и некој кој знае што прави и се е возможно.Можеби на погрешно место поставувам прашање..
Дали има некој информација, како може и дали може, од класичен велосипед да се направи електричен велосипед?
Имаше порано едно Geoorbital тркало, се монтираше само на предното..некоја информација!?
Нема такво нешто, евентуално пони 40-50год старост...МТБ евтино а да не ти го украдат е богами скапо би платил да го видам то нештоНешто препорака да купам MTB некој евтин за низ град ми е да отидам до некаде и сакам да можам да го оставам на пример пред Кочо Рацин школото кај државна болница и да ме нема 5 саати да се качам до крстот и да не се секирам дека некој ќе ми го украде. На изглед да биде убав може на старо ако имате препорака кажувајте![]()
Поскапани нит имало нит ќе имат.Тажно е ко ке видам дека ХТ М8000 една кочница ни ја продаваат по цена од 8000 денари....една бе алоооо, да тибам државата скапана.
Абе ништо немојш да најш, таргетот е тој шо е. А и истите основни модели ги преплаќање некогаш ко ќе ни е ептен нужно ко ќе не ни се чекат.100% си во право за првото.. на кјубот имав хајес строкер хидраулика пакни не можев да најдам нигде во државава.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Купи си најобичен 26 од 4000,5000 денари било да е Агротехна или од Хамачи.Нешто препорака да купам MTB некој евтин за низ град ми е да отидам до некаде и сакам да можам да го оставам на пример пред Кочо Рацин школото кај државна болница и да ме нема 5 саати да се качам до крстот и да не се секирам дека некој ќе ми го украде. На изглед да биде убав може на старо ако имате препорака кажувајте![]()